2777
2789
عنوان

دوستم با ی آقایی رفته بود دیت...

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 19 پست
اره خب اخه خیلی عجیبه حالا من خیلی ماجرای دوستمو نمیدونم ولی اقایی که با من صحبت کرد از اول تا اخر م ...

ببین تا پا پیش نزاشته مطمئن باش ک حسی نداره

اونا فقط تعریف بوده

چند سالتونه؟

کاربری مال ۳ نفره!
سلام. ممکنه خوشش نیومده باشه و یا اینکه آقا اینقدر دوست داره که هنوز نوبت این خانوم نشده

خب ببینید برای من اقا همکارم بود خودم فرهنگیم ظاهر خوبی دارم تقریبا هرکسی میبینتم میگه خیلی قشنگی خانواده خوبی هم دارم و تمام مدت هم اقا میگفت چقد خانمی چقدر مودبی ادم کیف میکنه اینا بعدش که برگشتیم هیچی نگفت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب ببینید برای من اقا همکارم بود خودم فرهنگیم ظاهر خوبی دارم تقریبا هرکسی میبینتم میگه خیلی قشنگی خا ...

خوب یک چیز را بدونید که اکثر آقایون دنبال سو استفاده هستن. موقعی که طرفشون خیلی با شخصیت باشه و فکر کنند نمیتونند به هدفشون برسن جا میزنند. والا دلیلی نداره وقتی از کسی خوشش اومده باشه نخواد باهاش ادامه بده. گاهی هم ممکنه یک کم وجدان داشته باشه و ببینه اون خانوم با اهدافش تطابق نداره ازش دست بکشه.