2789
خودش امسال میطلبع تورو

سلام عزیزم دیدی آقا جانم آقا امام رضام بعدحدود۱۱سال طلبید منو       خدابخواد ب لطف خدا و اقا ابوالفضل و سیدالشهدا ۵م حرکت میکنم ان شا الله     

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سلام عزیزم دیدی آقا جانم آقا امام رضام بعدحدود۱۱سال طلبید منو           ...

دیدی گفتم🥲مطمئن بودم ینی

خداروشکر انشاءالله سلامت بیای و سلامت برگردی 

رفتی حرم ب امام رضا بگو ک منتظر معجزشم 

بگو ک دستمو بگیر بگو ک ب دوتا حاجتام برسم یکیشون شفای یکی از عزیزامه ک بچس

یکی هم عقدم تا قبل محرم با کسی ک دوس داریم همو🥺🌹دعام کن خودم مشهدم اما از تو میخوام ک دعام کنی🌹مثل خودت با خوشحالی بیام بگم ب حاجتام رسیدم لطفا یادت نرع

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
بیا و ببین که درست گفتی عزیزمممم   خوب آقا امام رضا روشناختی عزیزممم    

🥺اونم خوب منو بلدع باهاش رفیقم🥺🥺

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
چشمممم.اسکرین گرفتم ک دونه دونه بگمش اونجا .ان شا الله ♥

چشمت سلامت

مچکرم ازت لطف میکنی🌹

🥺اونم خوب منو بلدع باهاش رفیقم🥺🥺

خودش طلبید همونطور ک گفتی   درسته حالا هم پولم نقدنبود ولی باز مهم اون طلبیدنه که دنیا دنیا دنیا دنیا ارزش داره و اگ طلبیدن نباشه رفتنی هم درکارنیست. 

خودش طلبید همونطور ک گفتی    درسته حالا هم پولم نقدنبود ولی باز مهم اون طلبیدنه که دنیا د ...

دقیقا واقعا طلبیدن مهمه انشاءالله این زیارت حالتو‌خوب کنه

انشاءالله حاجتات براورده شه

فدای تو یادم افتاد ب حرفت گشتم و گشتم پستت رو پیداکردم ک بهت بگم خیلی خوب آقا رو شناختی♥

🥺🌹نشی ک

🥰خیلی هم طول نکشیدا الهی ک دعاهات براورده بشع

قربون ائمه اطهار برم.که لطف شون زیاده ما طاقت نداریم.

دقیقا لطفشون زیادع 

ی چیزی شده شاید نرم سفر

انشاءالله حل شه و بری

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز