2777
2789
عزیزم من بیمه بیکاری میگیرم پارسال ۵/۳۰۰ بود امسال شد۷/۱۰۰

عزیزم ببخشید شماهنوزم حقوق بیکاری میگیرید؟اگربله این ماه واریزی داشتید؟

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم عزیزم

سلام خوبین عزیزم 

من ی سوالی داشتم در مورد بیمه بیکاری من تازه تو سایت جامع روابط کار مدارکمو بارگزاری ک خودم انجام دادم چقد طول میکشه تا از اداره تاییدش کنن و واریز کنن راستی الان مبلغ واریزی چقد هس؟؟ 

سلام خوبین عزیزم من ی سوالی داشتم در مورد بیمه بیکاری من تازه تو سایت جامع روابط کار مدارکمو بارگزار ...

عزیزم برای همسرم تمام پروسه از زمان بارگزاری تا دریافت حقوق دوماه طول کشید،واریزی هم بایک فرزند ۷۱۰۰

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
عزیزم برای همسرم تمام پروسه از زمان بارگزاری تا دریافت حقوق دوماه طول کشید،واریزی هم بایک فرزند ۷۱۰۰

سلام خوبی 

ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم نمیدونی بازرس بعد چ مدت از بارگزاری مدارک و تاییدیه تأمین‌اجتماعی میاد برا بازدید من تو دفتر پیشخوانم ولی خب تازه کارآموز گرفتن تا راه بیفته یکم طول می‌کشه البته بعد از ظهر میرم دفتر بهم گفتن مشخص نیست شاید بازرس بعد از ظهر هم بیاد میترسم جریمه بشم منو اونجا ببینن گفتم حداقل ی چند روزی نرم ولی خب نمیدونم کی هم میان.

سلام خوبی ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم نمیدونی بازرس بعد چ مدت از بارگزاری مدارک و تاییدیه تأمین‌اجت ...

سلام عزیزم،ببین قبل ازتأیید میاد بازرس،برای شهرما که فقط صبح ها میان،برای ما یکهفته بعدازاینکه پرونده رفت تامین اجتماعی اومدن توی محله،اتفاقی همسرم دیدش داشت تحقیق میکرد