2777
2789
عنوان

اکسیژن خون 83 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 13947 بازدید | 113 پست
ای بابا...کرونا گرفتید؟منم از پنج شنبه تب و لرز و گلو درد.جون دکتر رفتن ندارم!اما امروز باید برم.حس ...

احتمال زیاد کروناست یا پنومونی

منم از پنجشنبه تب و لرز و بدن درد شدید داشتم دارو هم خوردم از دیشب دیگه خلط خونی و سیاه دارم قفسه سینه ام درد داره نفس عمیق نمیتونم بکشم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من الان خودم افتادم تو بسترم سطح اکسیژنم ۸۲ ریه هام عفونت کردن شدید یکم‌اوضاع سیستم ایمنی و س ...

ای داد بیداد 

خدا بهتون سلامتی بده ان شاء الله 

براتون حمد میخونم ان شاء الله زودتر خوب بشید 🙏🙏🙏🙏

ای داد بیداد  خدا بهتون سلامتی بده ان شاء الله  براتون حمد میخونم ان شاء الله زودتر خوب ...

ممنون عزیزدلم ان شالله این مهربونیت و‌ثواب حمد نوندت چندین برابر برگرده به زندگیت و پدرتون

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ووووووای عزیزم فکر کنم باید پیوند کبد انجام بدن چندسالشونه پدرت 

فعلا گفتن پیوند کنسله

اوضاع ریه های پدرم خوب نیست باید اول از ای سیو ریه بیاد بیرون ان شاء الله 

پدرم 54 سالشه 

من فامیل دارم اونجا

عزیزم تو بیمارستان فیروزگر ؟؟؟؟ 

خواهش میکنم اگر تو بخش ای سیو ریه میتونن برن یکم با پرستارهای اونجا صحبت کنن بیشتر به پدرم برسن 😭😭😭😭😭😭

ممنون عزیزدلم ان شالله این مهربونیت و‌ثواب حمد نوندت چندین برابر برگرده به زندگیت و پدرتون

ممنون عزیزم سلامت باشید ان شاء الله 

خدا بهتون سلامتی و خیر بده 🙏🙏🙏🙏

ممنون که وقت گذاشتین تو تاپیکم بودین 🙏🙏🙏

فعلا گفتن پیوند کنسله اوضاع ریه های پدرم خوب نیست باید اول از ای سیو ریه بیاد بیرون ان شاء الله&nbs ...

ووووووای براچی بنده خدا سنی نداره جوان هست خدا بهش رحم کنه از اول چربی کبد داشتن برای اون هست خدا کمکتون کنه عزیزو خیلی سخته ادم پدر و مادرس رو تو سختی و مریضشون رو ببینه علت اینکه اینجوری شدن چیه

عزیزم تو بیمارستان فیروزگر ؟؟؟؟  خواهش میکنم اگر تو بخش ای سیو ریه میتونن برن یکم با پرستارهای ...

اره عزیزم شوهر عمم اونجا کار میکنه تو بخش پاتولوژی هست بهش زنگ میزنم بگم میتونه کمکتون کنه 

پدرم سیروز کبدی داره  اول شکمش بعد پاهاش و بعد ریه هاش آب آورد آب شکم و ریه رو کشیدن متاسفانه ...

منکه اصلا تو تهران آشنایی ندارم ولی حقیقتش پدرتون حالشون خیلی خوب نیست ان شاالله شفا بگیررن

ایران از این شب سخت هم عبور میکند.هیچ شب و زمستانی ماندگار نیست. طلوع عادت این سرزمین است