2777
2789

یعنی امتحاناتمون از کی شروع میشه 

یادت نره همه ی اتفاقات بد ، گذراست🌹😍🤍 و شما قرار هست از امتحان بزرگ خالقت سر افراز بیرون بیای ✌️💪 و تماااام تلاشت رو کن برای خوشحال کردن خداوندی که ۲۴ ساعت بدون هیچ بی نظمی داره بهت نفس کشیدن رو هدیه میده...🦋🌻 
بالخره ک میگیرن

بابا خب حداقل ۳ روز وقت میگیره ازونور برای کنکور تیر دوران جمع بندیه این دوران ثانیه به ثانیه اش مهمه

مشکلات بزرگم را به خدای بزرگم میسپارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بابا خب حداقل ۳ روز وقت میگیره ازونور برای کنکور تیر دوران جمع بندیه این دوران ثانیه به ثانیه اش مهم ...

هبپی روزگار کنکور چقد استرس کشیدم براش ولی الان علوم تربیتی پیام نور میرم ادبیات دولتی قبول شوم نرفتم

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚 برام دعا کنید آزمون استخدامی ۱۴۰۵ زهرا و فاطمه و خودم قبول بشیم ب آرزوی خودم برسیم برای سکینه و زهرا دعا کنید ازدواجکنند پدر ومادر ندارن🌸🤲✨️ ارزویمایناست قبول بشم

همون سه شنبه شیمی

دهمم انسانی ؟

یادت نره همه ی اتفاقات بد ، گذراست🌹😍🤍 و شما قرار هست از امتحان بزرگ خالقت سر افراز بیرون بیای ✌️💪 و تماااام تلاشت رو کن برای خوشحال کردن خداوندی که ۲۴ ساعت بدون هیچ بی نظمی داره بهت نفس کشیدن رو هدیه میده...🦋🌻 
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792