2777
2789
چرا نفرین شده؟  امسال همه نگران بودیم از خشکسالی مشهد  بابابزرگم باغداره فق دعا میکرد با ...

آره این نعمت خداونده. نیاد یه حرفی بیاد یه حرفی .فقط بخاطر بی تدبیری بعضی ها خسارت وارد شده.جلوی خروجی آبراه ها ساخت و ساز کردن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو اینستا همه زیر پستا مینویسن مشهد با وجود اخوندا نفرین شدس و این مزخرفات این بنده خدام از همونجا ...

زنا ک زیاد بشه بلا نازل میشه

حالا ب هر چی ک ربط بدیم یا ندیم اینا بلا هست

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
ینی چی 😐شهر مقدسه

خب  دقیق  نگا کنیم پر بی راه نمیگه 

شهر مقدس حرمت داره باید حرمتش حفظ بشه 

به نطر من ک حرمتی نگهداسته نمیشه    یارو با تاپ شلوارک   و خالکوبی بدنش نمایان تو ۱۷ شهریور میکرده ک جی   ۰۰۰😒😤

شهر مقدسه حرمت داره خب 

باید خشکسالی همه جا رو بگیره تا بفهمن این بارونا چ معنی میده خالم زابل زندگی میکنه میگ ما ارزومونه ...

بارون خوبه ولی نه این فصل نه اینجور سیل آسا الان کشاورزا همه دست به دعا شدن که بارون تموم بشه تمام محصولات کشاورزی از بین رفت😔😔

بلا؟  هم خشکسالی رو بلا دارید و هم بارون رو؟

خشکسالی هم بلا هست نه گیاهی نه میوه ای نه آبی 

باران رحمته ولی تبدیل ب سیل و تگرگ بشه ک میوه ها و شکوفه ها رو بزنه و دام ها و جان و مال انسانها ازبین بره بلا هست

دلیل بلا هم گناهان زیاد هست

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
بلا؟  هم خشکسالی رو بلا دارید و هم بارون رو؟

بارون نیس، سیل، فرق بین بارون و سیل، سیل هم بلا یای طبیعی هست و از طرف خدا

مشهدیا خیلی بد شدن حتی ی ضرب المثل هس میگه مشهد و امامش... ، یعنی مشهد فقط حرمش بقیه بد شدن 

من و 2 تا خواهر گوگولی🥰🥰
بارون نیس، سیل، فرق بین بارون و سیل، سیل هم بلا یای طبیعی هست و از طرف خدا مشهدیا خیلی بد شدن حتی ی ...

واقعا بدددد شدن یه سال اومده بودیم مشهد یعنی انقد فساد زیاد بود حالم بهم خورد خیلی زودتر از موعد برگشتیم

💛💛〽اين نيز بگذرد💛〽💛ماكه خندان ميرويم😊🚶💛

واقعا بدددد شدن یه سال اومده بودیم مشهد یعنی انقد فساد زیاد بود حالم بهم خورد خیلی زودتر از موعد برگ ...

من بیشتر جاهای ایران سفر رفتم از مشهدیا بدتر نیس

مشهد و امامش😢

من و 2 تا خواهر گوگولی🥰🥰