2777
2789
ارهوفراوون همه جا

توروخدا اینجور چیزارو تو نی نی سایت نگید طرف خودشو با چی کشته می‌بینید که چقدر نا امیدی اینجا موج میزنه ممکنه باعث مرگ کسی بشید

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

99 درصد کسایی که اقدام به خودکشی میکنن در لحظه بعد از اقدام پشیمون میشن

دقیقا من یه بار تو بیمارستان بودم یه دختر قرص یا سم نمی دونم یکی از همینارو خورده بود حالا جیغ میزد نجاتم بدید پشیمونم ولی دیر شده بود

چی بگم؟ از سختی هام که زیادن یا دل خوشی هام که ناچیزن

اره

خانمهای تنها (طلاق گرفته، همسر فوت کرده، یا دختران سن بالا و ازدواج نکرده) تو جامعه ما خیلی خیلی زندگی براشون سخت است.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
99 درصد کسایی که اقدام به خودکشی میکنن در لحظه بعد از اقدام پشیمون میشن

آره پناه برخدا 

دوتا از دخترای فامیل دور ما قرص برنج خوردن یکیشون که همون لحظه فوت شده بود یکی دیگه ش مامانش می‌گفت دست داییشو گرفته بود همش می‌گفت غلط کردم غلط کردم نجاتم بدین دایی برام شهادتین بگو 

پناه برخدا 😣😣😣

پیدا نمیکنم بخدا به یکی گفتم طلاهامو بت میدم سرکارم گزاشت

شوخی کردم دیوونه نشی خودکشی کنی الان تو هر شرایط سختی هستی مطمئن باش میگذره سخت نگیر

چی بگم؟ از سختی هام که زیادن یا دل خوشی هام که ناچیزن

توروخدا اینجور چیزارو تو نی نی سایت نگید طرف خودشو با چی کشته می‌بینید که چقدر نا امیدی اینجا موج می ...

درسته اشتباه کردم.ولی خودکشی پشیمونیه بعدش

من درتاریخ 1403/12/16وزنم ۶۷کیلو شد🥰خدایاشکرت زیااااد😍

خدا بیامرزدش .

یه جاشنیدم‌خودکشی نجات بخش نیست و بهشت و جهنم نمیری . و دوباره با وضعیت به مراتب بدتری برمیگردی به زندگی . مثلا ممکنه با یه نقص یا یه زندگی داغون برگردی. 

من از وقتی شنیدم اینو خیلی مراقب خودمم که حتی سهوا مثلا با غذای ناسالم باعث مرگ خودم نشم و دیگه برنگردم .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
خانمهای تنها (طلاق گرفته، همسر فوت کرده، یا دختران سن بالا و ازدواج نکرده) تو جامعه ما خیلی خیلی زند ...

ایشون زندگی سختی نداستن .چون خانواده با ازدواجش مخالف بوده خورده .خدارحمتش کنه 😔

من درتاریخ 1403/12/16وزنم ۶۷کیلو شد🥰خدایاشکرت زیااااد😍

چرا؟میگن خورده پشیمون شده زنگ ب مادرش ولی بیفایده

جیگرش تیکه تیکه شده از داخل بعد از دهن و دماغش زده بیرون ....زجری کشیده اون بنده خدا ،پشیمونی هم سودی نداره .....خدا به خانواده ش صبر بده و از خدا می‌خوام از تقصیراتش بگذره.

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
چرا؟

گفتم عزیزم ....یه سرچ ساده کنی میاره برات ،که با بدن چیکار میکنه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
ایشون زندگی سختی نداستن .چون خانواده با ازدواجش مخالف بوده خورده .خدارحمتش کنه 😔

فکر میکنی!

من هم الان از بیرون زندگی عادی دارم و سخت نیست زندگیم...

ولی کمرم خم شده...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...