چه خوب بعدهررماه میخری؟اینکه طلاگرونه یامیخادارزون بشه برات مهم نیس؟
ببین درسته طلا گرون یا ارزون میشه ولی توی طولانی مدت همیشه سوده مثلا امسال نسبت به پارسال سوده ، پارسال نسبت به سه سال پیش سوده، الان که نمیخوای بفروشی ده سال دیگه با خودت میگی سال ۴۰۳ چقدر طلا ارزون بود حیف نخریدم
یاد گرفتم تو سختی ها زمین نخورم قوی باشم چون قراره من دیگه اون اشتباه و آدم اشتباه رو تکرار نکنم🎳 و درس وتجربه کسب کنم این شکست و برد ها شیرینیه زندگیمونه🎲 یادت باشه رنج نباید شمارا غمگین کند🍃 باید شمارا قوی و هوشیار کند🏆🌞. مدرک تحصیلی(لیسانس/کارشناسی)🌱(متأهل)( قد1/80) (وزن75 )(بدنسازم زیبایی بدن کار میکنم) (گاهی اوقات مدلینگ لباس ومدل ارایشی هم قبول میکنم )💐💄👗👠💋💅👰 وقتی جوابتو نمیدم یعنی به شخصیت خودم احترام میزارم که با شما هم کلام نشم.
من ۷۰۰ میلیون میاد دستم تا دو هفته دیگه میخوام اخر سال اگر ایرانخودرو طرحی داد ماشین بخرم به نظرت بر ...
چون میخای زود بفروشی اصلا نمیتونم نظر بدم عزیزم ، من هیچ وقت نفروختم تاحالا اونم سریع شوهرم میگه تا سال بعد بالا میره طلا ولی خب هیچی تو این مملکت معلوم نیست
فدات ...یهو چشمم خورد ب پروفت یجورایی حس خوب گرفتم دوسال پیش با یخانم گل مثل خودت اینجا دوست شدم تو روبیکا باهم صحبت میکردیم پروفش تقریبا شبیه ب این عکس بود
فدات ...یهو چشمم خورد ب پروفت یجورایی حس خوب گرفتم دوسال پیش با یخانم گل مثل خودت اینجا دوست شدم تو ...
ن من تا حالا تو روبیک با نی نی سایتی حرف نزدم این عکسم عید امسال تو عروسی گرفتم
یاد گرفتم تو سختی ها زمین نخورم قوی باشم چون قراره من دیگه اون اشتباه و آدم اشتباه رو تکرار نکنم🎳 و درس وتجربه کسب کنم این شکست و برد ها شیرینیه زندگیمونه🎲 یادت باشه رنج نباید شمارا غمگین کند🍃 باید شمارا قوی و هوشیار کند🏆🌞. مدرک تحصیلی(لیسانس/کارشناسی)🌱(متأهل)( قد1/80) (وزن75 )(بدنسازم زیبایی بدن کار میکنم) (گاهی اوقات مدلینگ لباس ومدل ارایشی هم قبول میکنم )💐💄👗👠💋💅👰 وقتی جوابتو نمیدم یعنی به شخصیت خودم احترام میزارم که با شما هم کلام نشم.
راستش خیلی شبیه ی دختری از نزدیکانم ...هرچقدر سعی میکنم بیحیال شم بیشتر کنجکاو میشم ...اما حقیقتا قص ...
منم استرس گرفتم والا