2777
2789
عنوان

عکس طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 3726 بازدید | 153 پست
چه خوب بعدهررماه میخری؟اینکه طلاگرونه یامیخادارزون بشه برات مهم نیس؟

ببین درسته طلا گرون یا ارزون میشه ولی توی طولانی مدت همیشه سوده مثلا امسال نسبت به پارسال سوده ، پارسال نسبت به سه سال پیش سوده، الان که نمیخوای بفروشی ده سال دیگه با خودت میگی سال ۴۰۳ چقدر طلا ارزون بود حیف نخریدم 

ببین درسته طلا گرون یا ارزون میشه ولی توی طولانی مدت همیشه سوده مثلا امسال نسبت به پارسال سوده ، پار ...

آره اینوقبول دارم

منظورم اینکه پول دستت بیادسریع میخری یامنتظرمیمونی ارزون بشه،منکه دست دست میکنم یاپولم خرج میشه یاطلامیره بالا

وخدایی که بشددددت کافیست❣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما رستورانم میری ؟ من ماهانه ۴ ۵ میلیون خرج رستوران میکنم خیلی ناراحتم باید بکنمش ماهی یکبار ...

رستورانم میریم  ن اونقدر زیاد منو شوهرم یمدت خیلی بیرونی میخوردیم الان معده ی جفتمون داغونه سعی میکنم الان بیشتر چیزارو خودمون درست کنیم کبابی هارو شوهرم میپزه ،همبرگر و سوخاری و پاستا رو خودم یاد گرفتم درست میکنم دیگه انقدر اینارو پختم حتی بچه هامم هوس غذای بیرون نمیکنن خوشمزه تر و سالم ترم هست ،ماهی یکی دوبار حوصله نداشته باشم یا هوس چیز خاصی کنیم میخریم همین

آره اینوقبول دارم منظورم اینکه پول دستت بیادسریع میخری یامنتظرمیمونی ارزون بشه،منکه دست دست میکنم ی ...

ن دیگه پول داشتی باید بخری شاید مثلا الان خریدی هفته ی بعد بیاد پایین ولی توکه هفته ی بعد نمیفروشیش سال بعد دوبرابر شده 

من دو سه سال پیش شوهرم رفت طلا خرید ۴۵۰بود یهو شد ۳۸۰ انقدر غر زدم به بنده خدا الان آرزوی همون ۴۸۰ رو داریم

ن دیگه پول داشتی باید بخری شاید مثلا الان خریدی هفته ی بعد بیاد پایین ولی توکه هفته ی بعد نمیفروشیش ...

من ۷۰۰ میلیون میاد دستم تا دو هفته دیگه میخوام اخر سال اگر ایرانخودرو طرحی داد ماشین بخرم به نظرت برای این چندماه طلای ددست دوم بگیرم یا نقد نگهدارم؟

نه نمیشناسم عزیزم ....زنده باشی خوشتیپ خانم قاب گوشیتم خیلی شیکه

قابلتونداره عزیزم  

یاد گرفتم تو سختی ها زمین نخورم قوی باشم چون قراره من دیگه اون اشتباه و آدم اشتباه رو تکرار نکنم🎳 و درس وتجربه کسب کنم این شکست و برد ها شیرینیه زندگیمونه🎲 یادت باشه رنج نباید شمارا غمگین کند🍃 باید شمارا قوی و هوشیار کند🏆🌞. مدرک تحصیلی(لیسانس/کارشناسی)🌱(متأهل)( قد1/80) (وزن75 )(بدنسازم زیبایی بدن کار میکنم) (گاهی اوقات مدلینگ لباس ومدل ارایشی هم قبول میکنم )💐💄👗👠💋💅👰 وقتی جوابتو نمیدم یعنی به شخصیت خودم احترام میزارم که با شما هم کلام نشم.
من ۷۰۰ میلیون میاد دستم تا دو هفته دیگه میخوام اخر سال اگر ایرانخودرو طرحی داد ماشین بخرم به نظرت بر ...

چون میخای زود بفروشی اصلا نمیتونم نظر بدم عزیزم ، من هیچ وقت نفروختم تاحالا اونم سریع شوهرم میگه تا سال بعد بالا میره طلا ولی خب هیچی تو این مملکت معلوم نیست

قابلتونداره عزیزم    

فدات ...یهو چشمم خورد ب پروفت یجورایی حس خوب گرفتم دوسال پیش با ی‌خانم گل مثل خودت اینجا دوست شدم تو روبیکا باهم صحبت میکردیم پروفش تقریبا شبیه ب این عکس بود 

فدات ...یهو چشمم خورد ب پروفت یجورایی حس خوب گرفتم دوسال پیش با ی‌خانم گل مثل خودت اینجا دوست شدم تو ...

ن من تا حالا تو روبیک با نی نی سایتی حرف نزدم این عکسم عید امسال تو عروسی گرفتم

یاد گرفتم تو سختی ها زمین نخورم قوی باشم چون قراره من دیگه اون اشتباه و آدم اشتباه رو تکرار نکنم🎳 و درس وتجربه کسب کنم این شکست و برد ها شیرینیه زندگیمونه🎲 یادت باشه رنج نباید شمارا غمگین کند🍃 باید شمارا قوی و هوشیار کند🏆🌞. مدرک تحصیلی(لیسانس/کارشناسی)🌱(متأهل)( قد1/80) (وزن75 )(بدنسازم زیبایی بدن کار میکنم) (گاهی اوقات مدلینگ لباس ومدل ارایشی هم قبول میکنم )💐💄👗👠💋💅👰 وقتی جوابتو نمیدم یعنی به شخصیت خودم احترام میزارم که با شما هم کلام نشم.
چ شهری هستین گل چنسالته

تهران 24عزیزم

تهران 24عزیزم

راستش خیلی شبیه ی دختری از نزدیکانم ...هرچقدر سعی میکنم بیحیال شم بیشتر کنجکاو میشم ...اما حقیقتا قصد اذیت هم ندارم چون خودمم شناخته بشم استرس میگیرم ودوسدارم طرف پیگیرم نشه 

راستش خیلی شبیه ی دختری از نزدیکانم ...هرچقدر سعی میکنم بیحیال شم بیشتر کنجکاو میشم ...اما حقیقتا قص ...

منم استرس گرفتم والا