2821
2789
عنوان

دامپزشک🐶🐺🐻🐱🐮🐷

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 21 پست
کسی رفت و امد می کنه ؟ یعنی میارن پت شون رو ؟  درآمد شون چطوره ؟ شما خودتون برای خانم پیشنهاد ...

بله مشتری داره وضعشم خوب شده

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعاااا چه خوب  میشه کمکم کنید ؟  کلینیک دارند ؟ درامد شون چطوره ؟

کلینیک دارن اما خودشون تو کلینیک نیستن زیاد

دانشگاه تدریس میکنن 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

کلینیک دارن اما خودشون تو کلینیک نیستن زیاد دانشگاه تدریس میکنن 

درامد خوبی دارد این شغل ؟ 

خودشون راضی هستند یعنی ارزش این همه درس خواند رو داره ؟ 

کدوم شهر هستید جسارتا؟ 

ببخشید این همه سوال می پرسم ها😬😁

درامد خوبی دارد این شغل ؟  خودشون راضی هستند یعنی ارزش این همه درس خواند رو داره ؟  کدوم ...

تهران 

درآمد خوبه . اگر دنبال درآمدی خیلی وارد نشو چون باید عاشق حیوانات باشی تا بتونی کمکشون کنی . جزو مشاغلی نیست که بخوای صرفا دنبال درآمد باشی 

اما کارت خوب باشه و شرایط عالی درآمدت بالایی هم خواهی داشت

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

تهران  درآمد خوبه . اگر دنبال درآمدی خیلی وارد نشو چون باید عاشق حیوانات باشی تا بتونی کمکشون ...

علاقه خیلی زیادی دارم پت هم خیلی تا حالا داشتم و دارم 

ولی شنیدم می گن بازار کار نداره برای همین از بابت درآمد پرسیدم با این حال مممنونم 

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز