2777
2789

برای تالار ک زنونه مردونه جداس دیج.ی نمیخوام

برا باغم دیج.ی اقا دارم

چکار کنم مدیریت بشه

مثلا کسی رو مسئول بذارم ک اهنگای رقص دونفره و رقص با مامانا رو پخش کنه؟

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

یکی و بزارین مسئول آهنگ باشه دیگه... کلا سیستم و بدین دست اون دعوا نشه

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودتون بهش بگین دیگ 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

تو فلش میتونی اماده کنی به یکی‌که اینکارس بگی مثلا چندمین اهنگ و کدوم اهنگ‌واسه چیه!!!دختر خاله ای د ...

خودم کسی رو ندارم

خواهرشوهرمم میترسم اذیت کنه گند بزنه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

اهنکهای مثلا رقص مامان رو تو یه پوشه بذار انگلیسی بنویس مامان

زقص عروس دامادو یه پوشه جدا بذار بنویس دنس عروس داماد اکه چند تا رقص دارید مثلا بنویس فارسی عروس داماد. خارجی عروس داماد و ...

انگلیسی میگم بنویس اسم ها روچون بعضی سیستم ها فارسی بنویسی قاطی میاره اسم رو

دونه دونه تو پوشه بذار

یکی دو روز قبلم ببر اونجا تست کن ببین باز میکنه 

یه نفرم مسئول کن موقع رقصتون شد بره باز کنه

دی..جی ک قشنگ تره  یکی بیاد ک خودش نخونه فقط مدیریت کنه  کمترم میگیره

دیجی زنو قبول ندارم خیلی مسخره هستن

دیجی مرد و نوازنده دارم برا مختلط ک تو باغه

تو خانما دوتا اهنگ با فلش میذارم

ی رقص دونفره

و رقص با مامانا

سمت اقایون ارکستر هست وصل میشیم اونور

خودت وصل شو

اره اینم خوبه