2789
عنوان

النگو

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 19 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه اصلا اینجور نیست، النگو هم باید درست و حسابی ‌و شیک باشه، ۱۵ تا درب داغون و نرم و نازک و رنگ به رنگ و مدل قدیمی هیچ زیبایی ای نداره، که دوتا دونه میناکاری یا مدل جدید و براق و به سلیقه شخصی بودن داره.

همه چیز، تاکید میکنم هممممممه چیز سلیقه ای هست، مخصوصا طلا چون پولش به سختی جمع میشه و به راحتی نمیشه تعویضش کرد یا فروخت ( بخاطر کارمزد و ایناش میگم). به هرحال، منم قلبا النگو دوست دارم با اینکه یکدونه هم درحال حاضر ندارم، ۹ تا ریز داشتم طاقت ۲ روز تو دستم بودن رو نداشتم، ولی با تمام طلاهایی که دارم، بدون النگو احساس میکنم ناقصن.

هرچی حالت رو خوب میکنه، همون رو بخر بپوش بخور استفاده کن و لذت ببر. هیچ چیزی خز نیست. من ترجیح میدم برای پس انداز طلای مصرفی بخرم هم استفاده کنم و پس انداز کنم با تمام اجرتی که براش میپردازم، شما ترجیحت خرید سکه است. این یه انتخابِ، نشان از بلوغ اقتصادی بالا و پایین هیچکدوم ما دونفر نداره، النگو هم همینه، یه انتخابِ، و ترجیح هرکس!

ازنظر ترند بودن، خب الان زیاد ترند نیست، درخصوص طلا، اصلا به ترند و عرف جامعه نگاه نمیکنم حال خوبم از مد و ترند و جایگاه اجتماعی و تحصیل و شوهر و همه چیز مهمتره، پول خوب دستم بیاد حتما النگو میخرم، استفاده هم میکنم!😁😁😁😁😁

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.