نه اصلا اینجور نیست، النگو هم باید درست و حسابی و شیک باشه، ۱۵ تا درب داغون و نرم و نازک و رنگ به رنگ و مدل قدیمی هیچ زیبایی ای نداره، که دوتا دونه میناکاری یا مدل جدید و براق و به سلیقه شخصی بودن داره.
همه چیز، تاکید میکنم هممممممه چیز سلیقه ای هست، مخصوصا طلا چون پولش به سختی جمع میشه و به راحتی نمیشه تعویضش کرد یا فروخت ( بخاطر کارمزد و ایناش میگم). به هرحال، منم قلبا النگو دوست دارم با اینکه یکدونه هم درحال حاضر ندارم، ۹ تا ریز داشتم طاقت ۲ روز تو دستم بودن رو نداشتم، ولی با تمام طلاهایی که دارم، بدون النگو احساس میکنم ناقصن.
هرچی حالت رو خوب میکنه، همون رو بخر بپوش بخور استفاده کن و لذت ببر. هیچ چیزی خز نیست. من ترجیح میدم برای پس انداز طلای مصرفی بخرم هم استفاده کنم و پس انداز کنم با تمام اجرتی که براش میپردازم، شما ترجیحت خرید سکه است. این یه انتخابِ، نشان از بلوغ اقتصادی بالا و پایین هیچکدوم ما دونفر نداره، النگو هم همینه، یه انتخابِ، و ترجیح هرکس!
ازنظر ترند بودن، خب الان زیاد ترند نیست، درخصوص طلا، اصلا به ترند و عرف جامعه نگاه نمیکنم حال خوبم از مد و ترند و جایگاه اجتماعی و تحصیل و شوهر و همه چیز مهمتره، پول خوب دستم بیاد حتما النگو میخرم، استفاده هم میکنم!😁😁😁😁😁