2777
2789
عنوان

تموم سایت شده امتحان نهایی 😩🤦🤦

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 34 پست

عزیزم اینجا عمومیه هرکی تاجایی که به بقیه بی احترامی نکنه می‌تونه تاپیک بزنه پس اگر دوست ندارید بازش نکنید😁

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا دیروز کل سایت مادرشوهر بود مشکلی نداشتی؟

آخه اینجا اسمش رو خودشه نی نی سایت سایت درسی که نیس عزیزم

وزن اولیه ۶۵»»»بعد از یکماه ۶۲»»» بعداز دوماه»»»۶۰                قصدم اینه تا آخر تابستون به ۵۵کیلو برسم ایشالا 💪💪
مشکل امتحان نیست مشکل کارت ورود ب جلسس ک فردا ازمونه و سایتشون خراب ، خیلیام مدرسه ای نیستن ترمیم ان ...

خب سایت خرابه چه کمکی از بقیه برمیاد 😁🤦

باید برن آموزش پرورش نه نی نی سایت 

وزن اولیه ۶۵»»»بعد از یکماه ۶۲»»» بعداز دوماه»»»۶۰                قصدم اینه تا آخر تابستون به ۵۵کیلو برسم ایشالا 💪💪

اینجا یه جامعه از خانوماست که دوس دارن توی مسائل خانواده و بچه تجربیاتشونو باهم به اشتراک بذارن.محصلا این جامعه رو توی مدرسه دارن دیگه.متوجه نمیشم چرا باید اینجام همونیو از غریبه ای بپرسن که ۳۰_۴۰ تا مثلش تو مدرسشون هست

آخه اینجا اسمش رو خودشه نی نی سایت سایت درسی که نیس عزیزم

والا از هر ۱۰ تا تاپیک یکیش هم راجب بارداری نیست... بالاخره هرکس یه دغدغه ای داره دیگه چه مشکلی داره که تو سایت راهنمایی بخواد

Entp💅

فقط عکس پروفایلتو عشقه😋😋

خودمم خیلی گرسنمه هوس کردم خواهر 😁😁

نشونه اینه که نصف کاربرای سایت زیر ۱۸سالن😑😂

نه والا مدرسه ای حداقل مدیر مشاور مدرسه راهنمایی میکندشون ماها اکثرا پشت کنکوریم که هیچ یار و پناهی جز سایت نداریم هعی هعی...🙂😔  

🇵🇸❤🇮🇷                                                                                                                       دختر ترک🤞
والا از هر ۱۰ تا تاپیک یکیش هم راجب بارداری نیست... بالاخره هرکس یه دغدغه ای داره دیگه چه مشکلی داره ...

اخه عزیزم راهنمایی نمیخوان

میان میپرسن چند درس خوندین😑🤦

یا مثلا چجوری دینیو تموم کنم 😒

خب اگه نی نی سایت بیان و گوشی رو بذارن کنار تموم میشه 

این سوالا جز استرس مضاعف و اتلاف وقت هیچی واسه طرف نداره!!

اینجا سایت درسی نیست عزیرم 

اگر از این دیدگاه نگاه کنید فقط برای باردار شدنه اسن سایت

نه گذاشتن تاپیک مادرشوهر 

چه عیبی داره چندتا محصل به هم کمک کنند؟از ما چیزی کم میشه مگه؟؟

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

نه والا مدرسه ای حداقل مدیر مشاور مدرسه راهنمایی میکندشون ماها اکثرا پشت کنکوریم که هیچ یار و پناهی ...

اخه عزیزم تو نی نی سایتم فکرنکنم کسی درست بتونه راهنمایی کنه شماهم باید مراجعه کنی همون مدرسه سابقتون یا آموزش و پرورش منطقه 

چون اینجا ممکنه اشتباه راهنمایی بشین 

بگو بچه برو درستو بخون نی نی سایت میخوای چکار  انگار نیان اینجا از دنیا عقب موندن هی میگن دو درس خوندم سه تاش مونده خوب به ما چه؟؟؟ چه ربطی به اینجا داره 

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
اخه عزیزم تو نی نی سایتم فکرنکنم کسی درست بتونه راهنمایی کنه شماهم باید مراجعه کنی همون مدرسه سابقتو ...

نه خوب اینجا اونایی که تجربه دارن راهنمایی میکنن مدرسه سابق کلا نمیخواد ما رو ببینه کلا غریبه شدیم همش میگه هیچ ربطی به ما نداره اینجا حداقل جمعیت بالاست میشه راحت به نتیجه رسید ما کنکوریا از نی نی سایتی ها عذر میخوایم 😊🌱

🇵🇸❤🇮🇷                                                                                                                       دختر ترک🤞