2777
2789
عنوان

میشه بیایین...

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 32 پست
حس میکنم توان ادامه دادن ندارم افسردگی گرفتم حال روحیم بد کلی مسائل پشت سرگذاشتم این ادم منو تامرز ن ...

ایشون بیمارن وشما هم حق دارید میتونی در جواب بقیه بگی مادرم زندگی سختی داشته و روی اعصابش تاثیر گذاشته و باما همکاری نمیکنه دکتر بیاد

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

ایشون بیمارن وشما هم حق دارید میتونی در جواب بقیه بگی مادرم زندگی سختی داشته و روی اعصابش تاثیر گذاش ...

باورکن منم داغون کرده من خیلیارو دیدم سختی کشیدن هیچکس مث مادرمن نیس همه تکیه گاه بچه هاشونن این ادم زندگیمو ب کثافت کشید

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باورت میشه صبح باتنش ازخواب بیدارمیشیم فکرکن اول صبحی فحش میده بارها باباموتحریک کرد کتک خوردم بشدت ...

قربونت برم درکت میکنم و متاسفانه اصلا تنها نیستی و مادر های سمی تعدادشون خیلی زیاده، خداروشکر ازدواج کردی و هرچه زودتر برو سر خونه زندگیت و برای حال خوبت تلاش کن،  باز خوبه شما ازدواج کردی من و این دختر که میگم و خیلی های دیگه همچنان باید رنج بکشن و تحمل کنن، پس تو باز خیلی جلوتری فدات ، ازدواج کردی حسابی ازش دور شو

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
قربونت برم درکت میکنم و متاسفانه اصلا تنها نیستی و مادر های سمی تعدادشون خیلی زیاده، خداروشکر ازدواج ...

نمیدونی چ کارا کرد جلوخانواده شوهرم ابرومو بردنمیدونی چطور بی عزتم کرد میترسم شناسایی بشم وگرنه میگفتم چطورازدواج کردم خانوادم چطورابروبرام نزاشتن خداازهمچین پدرومادری نگذره  وقتی هم بهشون میگی میگن مگه چکارکردیم بی ابرویی عادی شده براشون 😞

باورکن منم داغون کرده من خیلیارو دیدم سختی کشیدن هیچکس مث مادرمن نیس همه تکیه گاه بچه هاشونن این ادم ...

ببین همه اونایی که میگی سختی کشیدن احتمال زیاد بیمار شدن و اون غم و دردها زده به یه جایی بالاخره متاسفانه از مادر شما زده به اعصابش فقط. اینو بدون خودش هر چی شما رو زجر بده ده برابرش از درون و بیرون داره میسوزه ولی دست خودش نیست براتون آرزوی آرامش دارم

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

ببین همه اونایی که میگی سختی کشیدن احتمال زیاد بیمار شدن و اون غم و دردها زده به یه جایی بالاخره متا ...

باورکن حالم ازش بهم میخوره ودیگ نمیتونم درکش کنم چون ایندموتباه کرد وهیچوقت نمیبخشمش من خیلی ازاطرافیانم دیدم خیلی سختی کشیدن ولی ادمای باشرف وصبوری بودن این ادم ی ادم عوصی میدونم شاید بگین عجب ادمی ب مادرخودش بی احترامی میکنه ولی این ی حیوون

باورکن حالم ازش بهم میخوره ودیگ نمیتونم درکش کنم چون ایندموتباه کرد وهیچوقت نمیبخشمش من خیلی ازاطراف ...

میشه بگی خانواده مادرت چطور بودن؟تو بچگی اذیت شده یا زندگی با پدرت؟البته با این حجم از پریشونی من فکر میکنم از هر دو

میشه بگی خانواده مادرت چطور بودن؟تو بچگی اذیت شده یا زندگی با پدرت؟البته با این حجم از پریشونی من فک ...

بشدت خانواده اشفته وبهم ریخته ای بودن مامانم عین مامان بزرگم اونم همین خیلی اسیب دیدیم ب خاطرمادرم مادرم هیچ ابرونداره نمیتونم درکش کنم اصلا۳۰سال همین باهمه قطع رابطست اخه کسی کاریش نداره 

میشه بگی خانواده مادرت چطور بودن؟تو بچگی اذیت شده یا زندگی با پدرت؟البته با این حجم از پریشونی من فک ...

ببین منوچقدر بی عزت کرد من عقدم ی تیکه جهازبرامن نزاشتن هنوز هروز ازخونه بیرونم میکنه برو هروز فحش من خیلی صبوری کردم تواین مدت مث خیلیا بخاطر شرایط بدخانوادگی کاراشتباهیی نکردم تاازدواج کردم ولی دیگ خسته شدم ازش متتفرم خداازش نگدره

بشدت خانواده اشفته وبهم ریخته ای بودن مامانم عین مامان بزرگم اونم همین خیلی اسیب دیدیم ب خاطرمادرم م ...

تا حالا از در محبت باهاش وارد شدی؟

تا حالا از در محبت باهاش وارد شدی؟

محبت!! این ی حیوون ببین وسایل یخچال رو برمیداره  نمیدونی ب چ درجه ای منورسونده ازش متنفرم  هروز فحش میده فکرکنومیخوای کمکش کنی یچیزی ازش درمیاره این ادم پرازعقده وکینه  نمیتونم بهش نزدیک بشم ازش متنفرم نمیدونی چ دردی دارم میکشم 

محبت!! این ی حیوون ببین وسایل یخچال رو برمیداره  نمیدونی ب چ درجه ای منورسونده ازش متنفرم  ...

تا حدودی میتونم درکت کنم کم وبیش سر وکله زدم با همچین مادری البته نه به این شکلی که شما میگی ولی منم خیلی آسیب دیدم از خانوادم.پدر چطور ادمیه

تا حدودی میتونم درکت کنم کم وبیش سر وکله زدم با همچین مادری البته نه به این شکلی که شما میگی ولی منم ...

بابام بازبهتره یکم 😞ولی ازترس مادرم مارو رهاکرده کیو دیدی بشینه پیش پدرش مادرش قیامت ب پا کنه بابام ازترس مامانم جهاز برام نمیزاره اخه کی اینطوری!! بخدا نمیخوام بگم من خوبم ن ولی دیگ بریدم خیلی اذیت شدم

بابام بازبهتره یکم 😞ولی ازترس مادرم مارو رهاکرده کیو دیدی بشینه پیش پدرش مادرش قیامت ب پا کنه بابام ...

ببین منم دوران عقد سختی داشتم یه کاری که میکردم قبل خواب برای آرامش خودم به چیزایی که دوست داشتم به زندگی خوب و اینجور چیزا فکر میکردم اونموقع نمی‌دونستم که این یه کار روانشناسیه ولی واقعا برام خوب بود تو هم حداقلش تو فکر خودت قبل خواب رویاپردازی کن درکت میکنم یه نمیشهههه بزرگ تو ذهنته فکر می‌کنی هیچوقت اوضاعت درست نمیشه ولی این فکر تویه برای من و خیلی افراد مشابه من گذشت برای تو هم میگذره 

ببین منم دوران عقد سختی داشتم یه کاری که میکردم قبل خواب برای آرامش خودم به چیزایی که دوست داشتم به ...

و اینکه نمی دونم دختر گرانبها رو میشناسید یانه ایشونم زندگی سختی داشته و خانواده سمی.تاپیکاشو بخون اگه جایی آنلاین دیدیش ازش مشورت بگیر چون فکر کنم درخواست قبول نکنه