2777
2789
عنوان

بیاید بگید این سُرُم بازه یا بسته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 45 پست
الان دیر وقته ؟ صبح شده معلومه دیشب نخوابدی و حسابی داغونی و حالتو نمیفهمی کاش میشد بیام پیش بچت ت ...

اره خواهر. هفت روزه تب داره. دیگه نمیفهمم حالمو.دعامون کن فقط

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

این میکروسته. خود سرم بستست. از میکروست طبق حجم و ساعتی که دکتر گفته دارو یا سرم رو میزنن. شما کاری ...

اومد دید کلا هیچی کم نشده.از انژیوکت خارجش کرد رفت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید خیلی کمه ولش کن خودش میاد میبینه اگه بسته باشه میفهمه و بازش میکنه و بهش ور نرو تکونش میدی تند ...

خودش اومد سراغ ام.درش آورد کلا.رگ اش خراب میشه

شیطونه میگه ببرمش خونه

اومد دید کلا هیچی کم نشده.از انژیوکت خارجش کرد رفت

خوب حتما داروش تموم شده اومده جدا کرده دیگه،زیاد حساس نباش وگیر نده

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
اره خواهر. هفت روزه تب داره. دیگه نمیفهمم حالمو.دعامون کن فقط

سنش ؟

چی شده ؟

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
خودش اومد سراغ ام.درش آورد کلا.رگ اش خراب میشه شیطونه میگه ببرمش خونه

خب دیدی چیزی نبود

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم

به بچت تند تند آب  سیب بده یعنی افراط کن تااامیتونی آب سیب بده هم برای تب خوبه هم سموم بدن رو دفع میکنه. هم میتونی برای کم خونی سیب و به و رنده کنی کمی عسل بزنی بایه کوچولو گلاب خونساز مجرب هست.اگه به هم نبود همون سیب و عسل و کمی گلاب خوبه

اللّهم عجل الولیک الفرج

#فالوده_به_و_سیب

جهت درمان مشکلات قلبی، ترس، پانیک، اضطراب، مشکلات معده، کمخونی، کم کاری تیروئید بسیار  مجرب است.

یک عدد بِه یا یک نیمه به رنده شده

یک عدد سیب قرمز شیرین رنده شده

یک ق عسل

یک ق گلاب

مخلوط و میل کنید.

بعد آن به دانه ها را نیز بجوید و میل کنید

تا ده روز ادامه دهید.

❤️ لطفا نشر بدید

اللّهم عجل الولیک الفرج

سلام بچه یکساله تب داره بهش چی بدم؟؟؟

سلام

آب سیب طبیعی + کمی عسل و گلاب مخلوط کنید و ۳ قاشق سوپ خوری سه وعده در روز بهش بدید

پاشویه با جوشانده بابونه

خیار رو پوست بکنید و پوستشو زیر بغل بچه بزارید

تول گیری ( بندی ) ببرید

اللّهم عجل الولیک الفرج

#تب نوزاد

اگر مادر بچه رو شیر میده از مصرف بی رویه سردیجات وآب و مایعات زیاد و دوغ و هندوانه پرهیز داشته باشه

یکی از راههای زیر را انجام دهید .

یک دستمال نخی رو با عرق کاسنی ( به دمای مناسب برسانید) مرطوب کرده و بدن و پیشونی و پاها را تب گیری کنن

کم کردن لباس کودک ، پارچه مرطوب برای پایین آوردن تب کمک می کند. ولی اطمینان حاصل کنید که  پارچه مرطوب سرد نباشد، سرما باعث لرز شده و  تب را بالا می برد.

سرماخوردگی

برای بالا رفتن سیستم ایمنی بدن کمی داروی امام کاظم علیه السلام را با آب حل کنید و بدهید

مادر روزانه آویشن دم شده با عسل میل کند و کمی به بچه هم بدهد..

(درصورت نداشتن تب)سر و سینه رو چرب کنید و گرم نگه دارید..

اللّهم عجل الولیک الفرج