بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه من به خاطر کارم بیدارم. امیدوارم توام درگیر کارت باشی 🥲😂
خسته نباشید
من کلا کم خوابم. در کنارش دلتنگی، استرس و... هم هست. شب ها و تنهاییش و سکوتشم دوست دارم
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
فولاد چیزی داره به اسم نقطهی تسلیم. جایی که انقدر تنش بهش وارد میشه تا قابلیت کشسانی خودش رو از دست بده. بعد از اون دیگه به شکل اولیه برنمیگرده، برای همیشه تغییر میکنه. آدمیزاد هم همینه، تا یه جایی میتونه به خودش بقبولونه که بعد از هر ضربه، هنوز همون آدم سابقه اما اگه از نقطهی تسلیمش بگذره، یه چیزی درونش برای همیشه عوض میشه. بعد از اون هر درد کوچیکی، یه قدم به فروپاشی نزدیکترش میکنه.
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
شاید باورت نشه منم دقیقا همین حالو دارم به زور نفس میکشم قفسه سینم درد میکنه،،،بخدا خسته شدم از این زندگی ،،مشکلات زندگی به کنار این ویروس لعنتی هم که دم به دیقه ادمو گرفتار میکنه یه طرف بدنمون کلا شد انتی بیوتیک و دارو تو این چند سال
اگه یه روزی برگشتم نی نی سایت یا با کاربری دیگه ای اومدم بدون هیچیم تو دنیا درست نیست ،،،یا حق خداحافظ
خسته نباشید من کلا کم خوابم. در کنارش دلتنگی، استرس و... هم هست. شب ها و تنهاییش و سکوتشم دوست د ...
قربونت.
یه تایمی هست که بین شب و روزه (لحظه گرگ و میش) خیلی تو کفشم! هرکاری میکنم نمیتونم تا اون موقع بیدار بمونم! از اون طرفم شبا زود بخوابم نمیتونم اون تایم بیدار شم!