2777
2789
سرشب رفتم دکتر دارو دارم چرا شانس شما 

گفتی حالم بده یاده اون اهنگه افتادم میگه حالم بده،،بعدش میگه زنگ بزن امبولانس اینم از شانس ماست توی امبولانس یه حال دیگه ای داره دانس

اگه یه روزی برگشتم نی نی سایت یا با کاربری دیگه ای اومدم  بدون هیچیم تو دنیا درست نیست ،،،یا حق خداحافظ                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=339520609]عزیزم انشاالله به سلامتی،،چه رشته ای میخونین؟[/QUOTE ممنونم محیط زیست (اکولوژی آب ...

موفق باشی عزیزم

اگه یه روزی برگشتم نی نی سایت یا با کاربری دیگه ای اومدم  بدون هیچیم تو دنیا درست نیست ،،،یا حق خداحافظ                 
گفتی حالم بده یاده اون اهنگه افتادم میگه حالم بده،،بعدش میگه زنگ بزن امبولانس اینم از شانس ماست توی ...

اهان 

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی ک باید باشه میره   
نه من به خاطر کارم بیدارم. امیدوارم توام درگیر کارت باشی 🥲😂

خسته نباشید

من کلا کم‌ خوابم‌. در کنارش دلتنگی، استرس و... هم‌ هست. شب ها و تنهاییش و سکوتشم دوست دارم‌

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
ممنون برات حمد میخونم دلت شاد بشه

مرسی از قلب مهربونت خدا برات جبران کنه انشاءالله

فولاد چیزی داره به اسم نقطه‌ی تسلیم. جایی که انقدر تنش بهش وارد می‌شه تا قابلیت کشسانی خودش رو از دست بده. بعد از اون دیگه به شکل اولیه برنمی‌گرده، برای همیشه تغییر می‌کنه. آدمیزاد هم همینه، تا یه جایی می‌تونه به خودش بقبولونه که بعد از هر ضربه، هنوز همون آدم سابقه اما اگه از نقطه‌ی تسلیمش بگذره، یه چیزی درونش برای همیشه عوض می‌شه. بعد از اون هر درد کوچیکی، یه قدم به فروپاشی نزدیک‌ترش می‌کنه.

موفق باشی عزیزم

ممنونم‌🌸🌸

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اهان 

خوب میشی عزیزم انگار ویروس جدید اومده همه رو درگیر کرده ،،من الان خودم صدام گرفته گلوم خیلی درد میکنه

خوب میشی عزیزم انگار ویروس جدید اومده همه رو درگیر کرده ،،من الان خودم صدام گرفته گلوم خیلی درد میکن ...

مرسی گلم ولی واقعا ب معنای واقعی دارم میمیرم

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی ک باید باشه میره   
مرسی گلم ولی واقعا ب معنای واقعی دارم میمیرم

شاید باورت نشه منم دقیقا همین حالو دارم به زور نفس میکشم قفسه سینم درد میکنه،،،بخدا خسته شدم از این زندگی ،،مشکلات زندگی به کنار این ویروس لعنتی هم که دم به دیقه ادمو گرفتار میکنه یه طرف بدنمون کلا شد انتی بیوتیک و دارو تو این چند سال

خسته نباشید من کلا کم‌ خوابم‌. در کنارش دلتنگی، استرس و... هم‌ هست. شب ها و تنهاییش و سکوتشم دوست د ...

قربونت.

یه تایمی هست که بین شب و روزه (لحظه گرگ و میش) خیلی تو کفشم! هرکاری میکنم نمیتونم تا اون موقع بیدار بمونم! از اون طرفم شبا زود بخوابم نمیتونم اون تایم بیدار شم!

خیلی حس و حال خوب و قشنگی داره