2777
2789

سلام سونو دادم بدون هیچ علائمی گفت که کیسه صفرا پراز سنگ در حد ۵میل دکتر دارو داد تا ۱ماه و نیم بعد مجدد سونو بدم 

استرس دارم اگه خوب نشم کی عمل کنه 

کسی هست دارو خوبش کرده باشه

۲باره قفسه سینه م سنگینی میکنه شدید شما هم همچین علائمی داشتین

من دارم 

دارو هم سه ماه خوردم 

ولی نرفتم سونو بدم راستش میترسم 

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره من هفت ماه دردش رو تحمل کردم . درد وحشتناااااااک 

بعد دارو گیاهی خوردم سنگا حرکت کردن دوتاش رفت مجاری صفرا بعد خونم عفونت کرد آنزیمای کبدی رفت بالا . رو به قبله بودم که اورژانسی منو بردن اتاق عمل اول سنگارو دراوردن بعد چند روز کیسه . دو هفته بستری بودم .حدود پنج روز  نباید یه قطره هم اب و غذا میخوردم 

مررررگ رو ب چشمانم دیدم 

2804

اگر حاد بشه و درد بگیره زمین گاز میگیری پس اگر خوب نشد حتما عمل کن چون وارد مجرا بشه باید عمل باز انجام بدی ولی الان با یه لاپاراسکوپی سه روزه سرپا هستی

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

منم دارم دو تا کوچیک ولی من باردا م دارو نمیخورم قبل بارداری دکتر گفت باید عمل بشی دارو نداد ولی ماه بعد فهمیدم حامله ام مشکلی ندارم اذیتم نمیکنه اما من بعید میدونم با دارو خوب بشه باید در نهایت عمل کنی 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
انشآالله خوب شدی  سنگینی قفسه سینه داری توهم ؟

من معده درد رو خیلی ساله دارم 

قفسه سینه هم باهاش درد میگیره 

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
اگر حاد بشه و درد بگیره زمین گاز میگیری پس اگر خوب نشد حتما عمل کن چون وارد مجرا بشه باید عمل باز ان ...

لاپراسکوپی خطر نداره؟دوره نقاهتش جدی ۳روزه؟

اره من هفت ماه دردش رو تحمل کردم . درد وحشتناااااااک  بعد دارو گیاهی خوردم سنگا حرکت کردن دوتا ...

اصلا نمی ارزه دردش تحمل کنی خدا رو شکر الان خوب هستید

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

همسر من داشت

البته علائم داشت

با درد سمت چپ شونه شروع شد اولش فک میکرد درد معمولی کتف 

که خوب نمیشد چون چربی داشت یه دفه برای چکاب

سونو داد سنگ تو صفرا  رو تشخیص دادن!

تازه یه دونه بود 

اولاش حدودا یه سالی اکی بود باهاش

درد ها با مسکن خوب میشد

مدام چک میکرد بزرگتر نشه که نمیشد

چون جاش تغیر نمیکرد

تا رفت تو مجرا و درد امونشو برید

نگم اصن دیگه جراحی کرد

با دارو‌ خوب نمیشه تا شرایط خوبه جراحی کنین بره پیش یه دکتر خوب

دارو نهایت سنگ کوچیک کنه که تازه اون بدتره

وقتی کوچیک میشه بیشتر گیر میکنه 

بعد صفرا مث کلیه نیست که راه خروج داشته باشن این سنگا

کیسه اس دیگه

همون جا هستن

بردارین چون سنگ هم درد داره هم التهاب میده

گار درست میکنه براتون

پیش یه دکتر حاذق جراحی کنین جراحی سختی نیست

لاپراسکوپی خطر نداره؟دوره نقاهتش جدی ۳روزه؟

من پدر و مادرم به فاصله یک سال عمل کردن مامانم تنها مشکلش بالا آوردن بود در صورتی که هم اتاقیش بچه کوچیک داشت سه ساعت بعد خیلی راحت مرخص شد درد زیادی نداره بعد عمل با استامینوفن آروم میشه 

فقط سه جا رو سوراخ میکنن کیسه خارج میکنن دو تا بخیه کنار ناف یه بخیه هم جای دیگه 

من پدر و مادرم به فاصله یک سال عمل کردن مامانم تنها مشکلش بالا آوردن بود در صورتی که هم اتاقیش بچه ک ...

فقط دوره نقاهتش زیاد نباشه منم بچه م کوچیکه و اینکه خطری نداشته باشه برا بدن میگن جراحی باز بهتره نمیدونم

وای اصلا نمی ارزه  همیشه میگم کاش همون اوووول عمل کرده بودم . دردش خییییلی بده😮‍💨

من مامانم بعد نهار یک دفعه درد شدید داشت رفت دکتر مسکن داد آزمایش و سونو گفتن سنگ کیسه صفرا 

بردیم جراح گفت این اول و آخر باید خارج بشه با لاپاراسکوپی هم دوره نقاهتش کوتاه پس چرا بیخود درد بکشی من فردا نوبت عمل دارم فلان بیمارستان براش اورژانسی نوشت همون شب بستری شد و بعدم عمل فقط خیلی بالا می آورد 

2809