2777
2789
عنوان

این از هانده ارچل خوشگل تر نیست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3111 بازدید | 60 پست
خداوکیلی چجوری روتون میشه افسانه پاکرو رو بزارید هانده هانده را بندازید

اصلا سلیقه من نیست هانده هم نیست 

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خدا که من از جفتشون زیباترم فقط شغلم مثل اینا تا این حد رسیدگی به ظاهر لازم نداره😂😂😂

دقیقا

همین هانده کلا کوبیده از نو ساخته 

خوشگل نشده ک هیچ داغونم شده 

فقط معروفه فک میکنن خوشگله

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱

هانده بفهمه خودکشی میکنه

تاریخ۱۴۰۳/۳/۱ خب چ بگم اومممم ساعت ۲۲:۲۲ نمیدونم چمه ولی دلم بدجور گرفته دلم مامانمو میخواد🥲                       تاریخ ۱۴۰۳/۳/۱۶ دعا کنین بتونم طلاق بگیرم حالم بده    میشه یه صلوات برام بفرستی؟❤️

کاش منم خوشگل بودم  

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

وای ملیس سزن واقعا خوشگله  رنگ سرخ و سفید پوستش  چشمای درشت و خوشگلش

اون چال گوشه لبش وقتی میخنده یا حرف میزنه😍

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
چجودی روت شد ایمو با هانده مقایسع کنیر هانده چهرش اروپایی وشیکه  چشاش سگ داره  شخصیتش ک ...

یک دونه از این ویژگی هایی ک گفتی هانده نداره😂

و هیچ گره ای گشوده نمی‌شود                                                  مگر آنکه تو آن را بگشای🌼

من که اصلا ازش خوشم نمیاد😑😶

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
خداوکیلی چجوری روتون میشه افسانه پاکرو رو بزارید هانده هانده را بندازید

👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨