کجا کار درستو کرده؟ این خانم میگه من کلا تو رابطه سردم پس نامزدش زن گرفته برا چی😐😐😒😒
باباااا عزیزم... این دختر ۱۵ سالشه بعدشم تو نامزدی اصن درست نیس... اگر عقد بودن شاااید اونم ...
من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی. خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم. تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد
اگ خونه مادرتی درست نیس کلااااا... روزی دوبار یا یکبار یا هرچی... اگ کلا میخاد جدابشه بزار جدابشه... اگ برگشت بگو من اینجوریم سردم نمیتونم نیازهاتو برطرف کنم اگر بخاطر خودم و روحم منو میخایی بیا و توقع زیاد نداشته باش ولی اگررر فقط بخاطر شهوت اومدی جلو من نمیتونم شرمنده خداحافظ... بخدااا از الان جلوشو بگیری راحتتری تا بعداااا خیلی ب مشکل میخوری دختررررخوب
من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی. خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم. تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد