2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الانم هست من دارم باهاش زندگی میکنم.😊🥰

بعضی ها عمق نگاه شون  قدرت نفوذ به دور دست ها رو نداره . هر چند که ایرادی توی چشماشون نیست و مشکل از جای دیگه ست....

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
بعضی ها عمق نگاه شون  قدرت نفوذ به دور دست ها رو نداره . هر چند که ایرادی توی چشماشون نیست و مش ...

شمابفرمایین مشکل ازکجاس؟

بی شک باران زیباترین نعمت خداست
شمابفرمایین مشکل ازکجاس؟

جواب سوال تون رو با اجازه نمی دم . شاید خوش آیند نباشه . ببخشید.

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
جواب سوال تون رو با اجازه نمی دم . شاید خوش آیند نباشه . ببخشید.

عجب ای بابا 

نخیرشماراحت باشین برین نگاه کنین میببنین نظرات بقیه توتاپیکامم که خوشایندنباشه مشکلی پیش نیومده تاحالاومن پذیرای همه نظرات هستم

عجب ای بابا  نخیرشماراحت باشین برین نگاه کنین میببنین نظرات بقیه توتاپیکامم که خوشایندنباشه مش ...

آفرین این یه خصلته خوبه . ما یه ضرب المثل داریم می گه   آختاران  تاپار (جوینده  یابنده ست( 

بگرد تا پیدا کنی حقیقت رو . هر چند که بعضی کاربرها پاسخ درست رو بیان کردند

آفرین این یه خصلته خوبه . ما یه ضرب المثل داریم می گه   آختاران  تاپار (جوینده  یابند ...

اوکی دیدی جواب نداری الکی تزمیدی تاپیکم صرفاجهت طنزبود

گفتی تگم میکنی ولی نکردیا،ولی خدا بگم چیکارت کنه،انقدر از مو حرف زدی،آخر سر اون چیزی ک میخواستی سرم اومد،دیروز یکی دلمه داده بود همون ک نصفش کردم داخل نون بزارم دیدم ی موی بزرگ داخلشه،اول فک کردم برا برگ مو هستش ولی دیدم ن مو هستش اووووق حالم بهم خورد الانم ک یادم میومته حالم خراب میشه

گفتی تگم میکنی ولی نکردیا،ولی خدا بگم چیکارت کنه،انقدر از مو حرف زدی،آخر سر اون چیزی ک میخواستی سرم ...

ای بابا  وقت نکردم این دو روز همش بیرون بودم