2777
2789
اگر قبول نشم میرم آزاد روانشناسی و رو صدام سرمایه گذاری میکنم برمیگردم رادیو از اونجا به جاهای بالا ...

منم خیلی دوست دارم گوینده یا دوبلور بشم نمی‌دونم از کجا و چجوری شروع کنم میتونی راهنمایی کنی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش من پارسال نهایی دوازدهم داشتم اونقدری که میگن سخت نیست اصلا ... در واقع سوالات معمولیه فق ...

دو روز دیگه دینی دارم من موندم و ۹ درس دینی فقط سه تاش خوندم. نمیدونم میرسم یا نه خدا به دادم برسه

خب برای شغل و اینده نظری نداری

شغل آزاد؟به نظرم دوره فیشیال و ناخن کاری خوبه ولی اگه ازاد نمیخوای میتونی رشته های سبک مثل مهندسی پزشکی بخون بعدا تجهیزات. پزشکی بزنب یا داخل بیمارستان هم اگه پارتی داشته باشی کار میدن بهت

همهههه زندگیم 

این یه واقعیته واسه اکثرن هم اینجوریه

ازدواج که خیلیی به تحصیلات بستگی داره 

وقتی درس نخونم نباید انتظار همسر تحصیل کرده و اون شغل مدنظرمو داشته باشم 

ازدواج یه بخش بزرگی از آیندمه

هم اینکه دوست دارم دستم تو جیب خودم باشه 

یه شغل با کلاس داشته باشم همه روم حساب کنن 

اصلااا قصد جسارت به کسیو ندارم خودمو میگم اگه ناخن کار بشم هیچ کس روم حساب نمیکنه ولی اگه وکیل بشم قطعا جایگاهم خیلی تغییر میکنه حتی اگه درآمد ناخنکاری با هرر چیز دیگه ای بیشتر باشه 

تحصیلات خیلی مهمه ...

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

منم خیلی دوست دارم گوینده یا دوبلور بشم نمی‌دونم از کجا و چجوری شروع کنم میتونی راهنمایی کنی؟

بدون کلاس نمیشه حتما باید دوره ببینی

تو شهرتون دوره هاش رو ثبت نام کن اگر استعداد داشته باشی از همون جا معرفی میشی به رابط

دو روز دیگه دینی دارم من موندم و ۹ درس دینی فقط سه تاش خوندم. نمیدونم میرسم یا نه خدا به دادم برسه

نگران نباش دینی درس سختی هم نیست ... در طول ترم اصلا نخوندی؟ 

از فردا صبح زود بیدار شو اون درسایی که بارم بیشتری داره رو بخون بعد درسایی رو که مسلطی مرور کن که کاملا تو ذهنت بشینه بعدش برو سمت درسایی که بارم کمتری دارن

صبح ساعت ۸ بیدار بشی تا ساعت ۵ ... حداقل ۵ درسشو می‌رسی بخونی 

۳ درس تا ساعت ۱ 

۲ درسم تا ساعت ۵ ... 

نگران نباش دینی درس سختی هم نیست ... در طول ترم اصلا نخوندی؟  از فردا صبح زود بیدار شو اون درس ...

میخوام سه صبح پاشم تا دوازده شب به هر بدبختی شده این ۹ درس مونده رو بخونم که یکشنبه مرور کنم

میخوام سه صبح پاشم تا دوازده شب به هر بدبختی شده این ۹ درس مونده رو بخونم که یکشنبه مرور کنم

ساعت چند میخوای مرور کنی ؟

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت