2777
2789
عنوان

گیر دادن الکی پارتنر(شریک عاطفی)

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 75 پست
همین کارو میکنم خودم اول میرم مشاوره حرفامو میزنم ببینم چیا میگه 

ایشالا موفق باشی و هر چی خیره برات اتفاق بیوفته 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو که دیگه زده بودی امپولو چرا رفتی براش گفتی مرد برام امپول زده وقتی میدونی حساسه

بابا زنگ زد از پشت تلفن صدای مرد اومد منم مث اسکلا گفت امپولتو مزد زد گفتم اره اینقدررر بهم ریخت تلفنو روم قطع کرد😐😐

ببین عزیزم سر درس خوندن و کار کردن اتفاقا خیلی پشتمه و حمایتم میکنه ولی خب اره زود عصبی میشه ، بعد ب ...

خب این با درس خوندنم با کار کردنم مشکل داره

میگه تو باید خانم خونت باشی اینقدر باهاش صحبت کردم که گفت با معلمی مشکلی نداره

میشه از ویژگی هاش بگی؟سخته زندگی باهاش چجوری هست؟

همه این حرفایی ک در مورد پارتنرت گفتی رو همسر منم داره تقریبا ولی خیلی مهمربونه و عاشقشم برای همین زندگی کردن باهاش سخت نیس برام ، اگه برگردم ب اون زمان بازم ایشون رو انتخاب میکردم ، ما قبلا باهم دوس بودیم 

خب این با درس خوندنم با کار کردنم مشکل داره میگه تو باید خانم خونت باشی اینقدر باهاش صحبت کردم که گ ...

خب اینکه مشکل داره با درس خوندت خیلی بده ، این حقه توعه درس بخونی کار کنی

پس شاید واقعا مشکلی نداره دنبال بهانه هست  دنبال بهانه برای هر موضو که توی ذهنش هست  بها ...

نمیدونم واقعاا

اصن نمیخواد جدا هم بشیم

میگه مشکل منم تورو اذیت میکنم هرچی تو بگی انجام میدیم

همه این حرفایی ک در مورد پارتنرت گفتی رو همسر منم داره تقریبا ولی خیلی مهمربونه و عاشقشم برای همین ز ...

اینم منو خیلی دوست داره اینااا

ولی میترسم اینی که نشون میده نباشه

زیر یه سقف عوض بشه

زیاد گیر بده

محدودم کنه

خب اینکه مشکل داره با درس خوندت خیلی بده ، این حقه توعه درس بخونی کار کنی

اره از تظرش تو خانوادشون زن باید ملکه خونش باشه

مخیط بیرون خرابه الوده اس

مرد میره بیرون کار میکنه همه چیو در اختیار زن میزاره ایناا

اره از تظرش تو خانوادشون زن باید ملکه خونش باشه مخیط بیرون خرابه الوده اس مرد میره بیرون کار میکنه ...

این رفتارهای تعصبی آدم رو می تونه مستعد اختلال پارانوئید کنه 

و حالا فوقش بگیم استعداد این مورد رو نداره، از خودتون بپرسید تحمل مردسالاری رو دارم؟ 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

این رفتارهای تعصبی آدم رو می تونه مستعد اختلال پارانوئید کنه  و حالا فوقش بگیم استعداد این ...

نه ندارم ولی اون دوست داشتن چی

اینکه دوسم داره دوسش دارم چی🥲

نه ندارم ولی اون دوست داشتن چی اینکه دوسم داره دوسش دارم چی🥲

به این فکر کن که ممکن هست بعد از زیر یک سقف رفتن خدای ناکرده هورمون اکسی توسین دیگه ترشح نشه و دوست داشتن افت کنه 

البته این احتمال هست شاید دوست داشتن تون ابدی و ماندگار بمونه 

اما همه چیز بسنجید بعد ببینید چی بیشتر به صلاح تون هست 

اما اگر تصمیم به جدایی هم گرفتید جوری باشه که هیچ کدوم تون آسیب نبینید اون هم باید سبک سنگین بشه 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈