2777
2789
عنوان

پسر همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 29 پست

نمیخوام ازدواج کنم و تو رابطس  و دوستت داره در یک جمله کامل ینی رو من حساب باز نکن من یمدت باهاتم عشق و حالمو میکنم و نفر بعدی

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میگه دوست بمونیم 

با قبلیها هم فقط دوست مونده

تنوع طلبه و خودخواهه و دوست نداره به کسی متعهد باشه 

سنش هم زیاده زرنگه با هر مورد احتمالا هر موقع خسته شد یه دعوا راه میندازه

کات

مورد بعدی

نه تعهدی

نه بزرگترا در جریانن که پاسخگو باشه

نه مهریه

خیلییییییییی زرنگه 

ایشون سنش جوری نیست که راحت ازدواج کنه ۴۵ سالشه دیگه گرم و سرد و چشیده ..ودختر یه نقطه خیلی کوچیک ضعف نشون بده منتفیه همه چی ..به عشق تو کلامش اعتماد نکن ..چون باهاش دوست شدی همچین چیزیو میگه مهم نیست چه رابطه ای داری باهاش یانه فقط همون یه دوست معمولی ام براش منتفیه همه چی .

با قبلیها هم فقط دوست مونده تنوع طلبه و خودخواهه و دوست نداره به کسی متعهد باشه  سنش هم زیاده ...

ببین اصلا نامرد نیست.. فقط میگه از سنم گذشته برا ازدواج و همسنا من بچه هاشون بزرگن. ولی ادم نامرد و بی وجدانی نیس. هم فامیله هم همسایه

ایشون سنش جوری نیست که راحت ازدواج کنه ۴۵ سالشه دیگه گرم و سرد و چشیده ..ودختر یه نقطه خیلی کوچیک ضع ...

ببین داداشامم میشناسنش. اصلن قبل اینکه باهم دوس بشیم داداشام میگفتن فلانی زن نمیگیره تا اخر عمر

ببین اصلا نامرد نیست.. فقط میگه از سنم گذشته برا ازدواج و همسنا من بچه هاشون بزرگن. ولی ادم نامرد و ...

قرار نیست نامرد باشه

در این 45سال موردای زیادی تجربه کرده

و با این سن میفهمه نباید به شما لو بده

مسئله نامردی نیست مسئله شخصیتشه که نمیخواد متعهد باشه 

وقت و انرژیتو براش نذار 

بره سراغ یکی تقریبا هم سن خودش 

حالا ازدواج کنه یا نه مهم نیست

ولی حیفه  شماست که انرژی و وقتت درگیر مرد 45ساله بشه

قرار نیست نامرد باشه در این 45سال موردای زیادی تجربه کرده و با این سن میفهمه نباید به شما لو بده ...

من هشت سال ازش کوچیکترم.. منم سنم بالاس. اتفاقا همه تجربیات گذشته اش رابهم گفته ولی میگه دیر بات اشنا شدم لاقل دهسال پیش اگه اشنا میشدیم ازدواج میکردیم ولی الان دیره... 

خودش اینطور میگه.. یجورایی افسردس... 

خب تصمیمت اینه زندگیت و وقف یه آدم افسرده و بی هدف کنی؟ تو میتونی با یه نفر دیگه آینده ی خوبی داشته باشی. دیر شده و این حرفا خیلی بهانه مزخرفیه واسه دررفتن از زیر بار مسئولیت

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊