2777
2789
عنوان

عروسی تو شب شهادت مسلم بن عقیل

190 بازدید | 21 پست

بچه هاتو شهادت مسلم بن عقیل عروسی و جشن گرفتن گناهه ؟ هرجور میکنیم تاریخ برای عروسی جور درنمیاد و فقط این تاریخ  که شهادت مسلم البته شب عروسی هم نیست رولباسی هستش🥲

میشه واسه خوشبختی ما و همه جونا  و اینکه ما بتونیم به امید خدا با خوشی و به زودی عروسی بگیریم یه صلوات بفرستید 🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

اگه معتقدی نه نگیر عوض کن تاریخ ازدواجتو

اگه نه که هر جور راحتی

ان شالله برات صلوات فرستادم گلم

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
فکر میکنی چند درصد میدونن رولباسی چیه؟؟  مسئله فقط شهادت ایشون که نیست روز عرفه ست مردم همه دن ...

فک کنم اکثر اونایی که تُرک زبان باشن بدون😅چه میدونم

بله همینطوره همه اینارو میدونم اصلا هم نمیتونم کنار بیام به دلم نیست 🥲

از یه طرف هم از پارسال خرداد چند عروسی ما کنسل شده 

یک روز قبل یا یک روز بعدش مراسم بگیرید خب  یا اگه رسم واجبی نیست کنسلش کنید

روز بعدش که نمیشه حتما بایید قبل عروسی باشه برای من اصلا مهم نیست چون واقعا یه قسمتی از این رسومات دوست ندارم 🥲 فقط بزرگ تر ها....

روز بعدش که نمیشه حتما بایید قبل عروسی باشه برای من اصلا مهم نیست چون واقعا یه قسمتی از این رسومات د ...

خب به بزرگتر ها بگید دوست ندارم تو این روز باشه 

بزرگتر هاتون معتقد هستن؟ اگه اینطور باشه قبول میکنن خب 

نگیری بهتره به نظرم... میدونی روز ها ارتعاش منفی و مثبت دارن... این همه روز عادی و خوب! اخه چرا شب ش ...

یا شهادت هست 

یا سالن و دی ج ی و فیلم بردار وقت ندارن

یا کلی مشکل شخصی هست اصلا همه چی پیچیده بهم

یا شهادت هست  یا سالن و دی ج ی و فیلم بردار وقت ندارن یا کلی مشکل شخصی هست اصلا همه چی پیچیده ...

زنگ بزن بپرس ببین چی میگن

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات است و بشر عین نیاز👌
خب به بزرگتر ها بگید دوست ندارم تو این روز باشه  بزرگتر هاتون معتقد هستن؟ اگه اینطور باشه قبول ...

بله معتقد هست و میگن باشه بندازین تاریخ دیگه 

اخه پدر من مادر من تاریخ دیگه ما کار و زندگی داریم جور در نمیاد 😭😭😭😭

یه شب عروسی اخه چیه روز قبل همه لباسای عروس از لباس زیر گرفته تا کیف و کفش و لباس بیرون و مجلسی  و طلا و... منو به بقیه نشون بدین که چی بشه😭

اگه این تاریخ نشه میمونه برای تیر ماه و استرس شهر کوچیک و فامیل بودن اکثر مردم باهم و خدای نکرده فوت یک عزیز و کنسل شدن عروسی۰😭

2809