2821
2789
عنوان

شیمی نهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 3269 بازدید | 37 پست
۴تا فیلن ۶ ساعته؟ میرسه به نظرت ادم؟ دیگه لازم نی کتابو بخونه؟ اگه کتابو بخونه کافی نی.؟

نهههه ۶ تا فیلم ۴ ساعته اگه کامل ببینی با دقت بعد فیلمم مرور کنی ۲۰ نمیشی میشی ۲۱ فراهانی عالیه منی که از شیمی متنفر بودم عاشقش شدم حیف زودتر نشناختمش وگرنه کنکور درصد خیلی خوبی میزدم 

اگه کتابو میفهمی مخصوصا مسائلو آره کافیه فقط با کتاب پیش بری فعالیت ها رو هم خوب بخونی ولی من تو مسائل افتضاحم بخوام خودم بخونم نمیشه 

برای رسیدنشم از وقتی خریدی دیگه بشین هر روز یک فیلم و نصفی ببین 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نهههه ۶ تا فیلم ۴ ساعته اگه کامل ببینی با دقت بعد فیلمم مرور کنی ۲۰ نمیشی میشی ۲۱ فراهانی عالیه منی ...

ممنونم ارت اون لینکی که دادی باید بزنم تو تل؟

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
https://t.me/farahani_shimi لینک تلگرامش جلسه اول رایگانه اول اونو نگاه کن ببین اصلا میتونی باهاش ...

عزیزم ب خانن ترابی باید پیلم بدیم برای ثبت نام؟

نهههه ۶ تا فیلم ۴ ساعته اگه کامل ببینی با دقت بعد فیلمم مرور کنی ۲۰ نمیشی میشی ۲۱ فراهانی عالیه منی ...

عزیزم ببهصید اخرین سوالنه از صفر میگه؟ ینی همون قشنگ اگه تو دوازدهم باشه مبحث ولی نیاز به پایه داشته باسه میگه؟

پارسالشو‌ میبینم‌ میدونی کنکور وقت گرفت بعد همش تقصیر خودمه دقیقه آخر میشم من که پزشکی نمیتونم بیارم کاش بتونم روانشناسی چیزی بیارم دبیری هم آزمون دادم نهایی خوب بزنم میتونم فرهنگیان بیارم؟ ولی تو فرهنگیانم‌ بازم میخونم که کنکور بدم امسال خیلی بد خوندم حس میکنم رویاهام روشون خاک مرده ریختم من به قرآن مجید تلاش کردم ولی نوسانی بود حالم واقعا بده

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤

عزیزم ببهصید اخرین سوالنه از صفر میگه؟ ینی همون قشنگ اگه تو دوازدهم باشه مبحث ولی نیاز به پایه داشته ...

نه نیاز به پایه نیست خودش هرچی لازم باشه رو میگه فقط حتما قبل از خرید جلسه اول که رایگان ببینید بعد بخرید شاید اصلا نوع تدریسو دوست نداشتی

پارسالشو‌ میبینم‌ میدونی کنکور وقت گرفت بعد همش تقصیر خودمه دقیقه آخر میشم من که پزشکی نمیتونم بیارم ...

همین مدتو با جون و دل بچسب یه رتبه خوب میاری نمی‌گم پزشکی ولی رتبه خوبی میاری از قبلم یه چیزایی خوندی دیگه شاید اصلا به رشته خوب آوردی که دوسش داشتی در هر صورت ایشالا که موفق باشی 

آره پارسالشم هست ولی خب امسال پیش بینی سوالا کمی فرق داره

آره ادمین خانم ترابیه 

عزیزکم ببخشید من مزلحمت میشم برای عربی میخای چیکار کنی فیلمی چیزی هس ببینیم عربیم افتضاحه

عزیزکم ببخشید من مزلحمت میشم برای عربی میخای چیکار کنی فیلمی چیزی هس ببینیم عربیم افتضاحه

خواهش میکنم عزیزم مراحمی

عربی می‌خوام فلاح ببینم اونو رایگان نگاه میکنم تابستون تصمیم دارم برم سرکار پولشو بدم الان دیگه واقعا نمیرسونم 

شیمی هم چون تو برنامه مخصوص بود نمیشد ثبت نام نکنم

فلاح خیلی خوب آموزش میده قشنگ از صفر فقط لغت باید خودت از الان هر روز وقت بزاری و همایششو ببین 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792