2789
عنوان

یه چیزی بگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 19 پست

عزیزم بی پولی درد کمی نیست  بخدا قسم مامانم از کارت خودش برام نون میگیره  خدا چرا صدامو نمیشنوی خدایاااااااا کمکم کن روز بروز دارم اب میشم کسی نمیبینه😭😭😭😭😭😭😭

اگه امضامو خوندی میشه برام دعا کنید خواهش میکنم 😭😭😭😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم ول کن حرف بقیه رو میدونم سخته رو آدم تاثیر میزاره ولی سعی کن نشنوی از این به بعد هرکی ازت سوالی پرسید که دوست نداشتی جواب بدی همینجوری زل بزن بهش و یه لبخند بزن بعد پاشو برو من امتحان کردم جواب میده طرف دیگه ازم سوال نکرد..... 

من موندم زندایی من ۱۵ سالِ بچه دار نمیشه یک نفرمون به خودمون اجازه ندادیم که راجبش هیچ حرفی با داییمو خانومش بزنیم تازه یبار مادربزرگ بیچارم از مشهد سوغاتیِ تبرک آورد به نیت بچه دار شدن داییم،داد به خانومش گفت ایشالله دامنت سبز بشه مادر....بعد اینکه داییم اینا رفتن مامانو خاله هام خوردن مامان بزرگمو که کارت زشت بود چرا اینجوری گفتی ناراحتشون کردی خدا خودش بخواد میده ما چه کاره ایم و...... دیگه طفلک مادربزرگم همون یبار شد دیگه هیچی نگفت تا الان 

چقدر بعضیا فضولو بیشخصیتن من در عجبم

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

سلام عزیزم از خدا میخوام حالت هرچه زووودتر خوب بشه 

توکلت به خدا باشه

کی میتونی قطعی بگی کسی بچه دار نمیشه؟

چندتا رو میشناسم دکتر بهشون گفته بود قطعا بچه دار نمیشید اما خدا خواست والان هرکدومشون دوسه تا بچه دارن

هردکتری میرفتن میگفت بچه دار نمیشید .خداباید بخواد

خدا

خدا

خدا