2777
2789
عنوان

دارم میمیرم 😢😭

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 20 پست
یکی از اشتباهاتت اینکه شور*ت نمیپوشی ، چون فکر میکنی اگه نپوشی بهتره در صورتی که اینطور نیست ، شور*ت ...

تا دلت بخواد پماد و قرص خوردم چرا براب عفونت و ترشح چه برای تکرر ادرار مترونیدارول فولیکونازول سفکسیم فنازوپریدین  پماد مترونیدارول و پماد ان ان ویتامین ب با یه ویتامین لود برای تقویت واژن و این چیزا بود آهن فوریک همراهش

تا دلت بخواد پماد و قرص خوردم چرا براب عفونت و ترشح چه برای تکرر ادرار مترونیدارول فولیکونازول سفکسی ...

چقدرررر درد داری که این همه قرص خوردی🥹🥹🥹🥹🥺

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیگع خسته شدم‌بخدا نمیدونم دیگه چیکار کنم

تا حالا شوهرتون رو هم بردی دکتر؟؟؟؟ 

کپسول واژینال استفاده کردی؟؟؟

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
تا حالا شوهرتون رو هم بردی دکتر؟؟؟؟  کپسول واژینال استفاده کردی؟؟؟

شوهرم نه اون بابد چه قرصی بخوره مردا چه قرصی باید بخورن؟ قرص وازینال مترونیدازول فکر کنم بود مصرف کردم

شوهرم نه اون بابد چه قرصی بخوره مردا چه قرصی باید بخورن؟ قرص وازینال مترونیدازول فکر کنم بود مصرف کر ...

همونطور که توضیح دادم ، با اون همه دارو و پمادی که استفاده کردی و میگی خوب نشدی شاید مشکل اصلی از سمت شما نیست،  همسرت عفونت چیزی داره که دائم انتقال میده شما 🫠 ، همون دکتر زنان که رفتید باید با همسرتون می‌رفتید