2777
2789

این سامانه دانا نام کاربری و رمز عبور رو چی باید بزنیم؟من اصلا نمیدونم این دوتا چی ان...

وارد مای مدیو میشم میگه واسه کارت امتحان نهایی لینکو بزن و لینک میزنم همین سایت دانا لعنتی مزخرفد میاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سایت بالا نمیاد بعد  میخوان برگه هارو الکتریکی تصحیح کنن !

خاک برسرشون کنم فقط بلدن سر امتحان گرفتن مارو روانی کنن دورخودشون بچرخونن اوسکولای عوضی

خیلی عصبیممممممم

این روزا بیداری خوابه تلخیه.سورنا!
خاک برسرشون کنم فقط بلدن سر امتحان گرفتن مارو روانی کنن دورخودشون بچرخونن اوسکولای عوضی خیلی عصبیمم ...

ریدن تو تک تک لحظات زندگیمون بی سوادای اسکل وقتی رئیس جمهور تا پنجم سواد داشته باشه بقیه دیگه واویلا

خاک برسرشون کنم فقط بلدن سر امتحان گرفتن مارو روانی کنن دورخودشون بچرخونن اوسکولای عوضی خیلی عصبیمم ...

آروم باش بابا چیزی نشده که...اگه مشکلی هست برا همه ست چرا الکی خودتو اذیت می‌کنی😐♥️

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک ؛ که آرزوها ، آرزو نمی مانند...✨ السلام علیک یا ابا عبدالله 💕

برا منم دقیقا اینه دوساله میخام جوابه امتحاناتو ببینم مدرک دیپلمم رو ولی هیچی نمیاره نمیدونم دیگ چیکار کنم

میرم مدرسه میگن تو سایت نگا کن موندم واقعا😤😤😤

خدایا شکرت   
ریدن تو تک تک لحظات زندگیمون بی سوادای اسکل وقتی رئیس جمهور تا پنجم سواد داشته باشه بقیه دیگه واویلا

اره والا

دیشب دیشب ساعت ۲۲

بعدش میگن نه پنج شنبه ساعت ۱۸

بعد میگن عه نه ساعت ۱۹

خاک بر سرشون هیچی بلد نیستن ادعاشون فقط میشه مارو بدبخت کنن با اون سوالای مازوخیسمیشون 

کد ملی و سریال شناسنامه من میزنم نمیشه

شمام فارغ التحصیلی؟ ما فارغ التحصیلا اصلا درگاه ورودمون همین مای مدیوست یا مای سنجش؟ از مای مدیو میرم ، میره دانا بعد همین دوتایی که شما گفتیو میزنم میگه خطا

آروم باش بابا چیزی نشده که...اگه مشکلی هست برا همه ست چرا الکی خودتو اذیت می‌کنی😐♥️

عصبانیتم داره بخدا

همش مارو دیشب تا حالا دست انداختن یه بار میگن ساعت ۲۲ بعد میگن ۱۸ بعد میگن ۱۹ هنوزم خرابه هیچی بلد نیستن روانیا

شمام فارغ التحصیلی؟ ما فارغ التحصیلا اصلا درگاه ورودمون همین مای مدیوست یا مای سنجش؟ از مای مدیو میر ...

اره فارغم .نمی‌دونم اگر تا داری مدیکال استور و اینا می‌زارم برو نگا کن من ندارم

لایک نکنید..برای فرج امام زمان یه صلوات بفرست❤