2821
2789
عنوان

شیر ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 20 پست
من خودم حاضر نیستم انداممو بهم بزنم چون در نهایت فرقی نداره

بارداری که بدتر اندامتو بهم میزنه. کلا بچه نیاری خوش اندام می مونی. چرا فرقی نداره بچه وقتی میاد تو بغل مادر کاملا بوی شیر رو احساس میکنه و سرش رو میچرخونه برای شیر خوردن. چطور دلت میاد بهش شیر ندی؟

من خودم حاضر نیستم انداممو بهم بزنم چون در نهایت فرقی نداره

اگه بچه‌ت معده‌ش به شیرخشک حساسیت داشته باشه و مدام دچار رفلاکس بشه چی‌؟ و به نظرم چون مجردی الان داری اینو میگی. شیر دادن به بچه خیلی راحت تره هرجا گشنه‌ش شد سینه‌تو میذاری دهنش ولی شیرخشک درست کردن دنگ و فنگ داره یکسره باید فلاسک آبجوش و قوطی همراهت باشه. اون لحظه هم مثلا بچه داره گریه میکنه میره رو اعصابت ولی تو باید یک ساعت منتظر باشی که آبجوش ولرم بشه. گذشته از این بچه رو که شیر ندی کلی سینه درد میکشی و اذیت میشی. بعد هم کسی که میخواد حامله شه دیگه باید قید ظاهر بی نقص رو بزنه.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بارداری که بدتر اندامتو بهم میزنه. کلا بچه نیاری خوش اندام می مونی. چرا فرقی نداره بچه وقتی میاد تو ...

آره بابا. آدم تا مجرده از این فکرای الکی زیاد داره. بعد که مادر میشی روز از شیر گرفتنش خودت با بچه‌ت میشینی گریه میکنی😂

آره بابا. آدم تا مجرده از این فکرای الکی زیاد داره. بعد که مادر میشی روز از شیر گرفتنش خودت با بچه‌ت ...

واقعا اون طفلک محتاج دو تا چیزه یکی شیر و یکی آغوش مادر. مگه میشه دریغ کرد؟ حالا یکی شیر نداره داستانش فرق داره

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز