2777
2789
عنوان

چجوری نه بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 22 پست
کی گفته کارت اشتباهه این خوبه که نه عالیه که خوشت اومده و بهترین کارو میکنی که میری آدمی که ضرفیت مح ...

مرسی عزیزم.

میگم زشت نباشه.

طرف از همین اول فکر کنه چه خبره

لطفا با دلای پاکتون برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستین💫🌹مرسی مهربونا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا ؟ چرا با کسی که دوسش داری اینکارو کنی ؟ مگه نمیخوای بهش برسی این کارها برا چیه

میگه سیاست داشته باشم🥺

سلام عزیزم ، با اینکه خیلی دلم واست تنگ شده اما باید یه سر برم بیرون وقت ماساژ کاشت ناخون نمی‌دونم ا ...

آقا یه کلاس واسه من بزار😅

باورت میشه بلد نیستم از شوهرم پول بگیرم؟😂

کاربری دست یه نفره. من مسئول تمام حرفایی که میزنم هستم✋
مرسی عزیزم. میگم زشت نباشه. طرف از همین اول فکر کنه چه خبره

نه اتفاقا قشنگم هست 

خب به درک فک کنه جه خبره یا جنبه و ضرفیت داره میمونه یا نداره میره که اگر نداشته باشه بلخره بی ضرفیتی رو نشون میده تو با این کارت تکلیف خودتو روشن میکنی ببینی طرف لیاقت داره یا نه نخواستم ریپ بزنم دعوا بشه ولی اونی که میگه ازش مول بکیر و به خاطر پول ازدواج کن رو حذف کن خیلی سریع از زندگیت تا تر نزده به همه وجودت کسی که به خاطر پول و کسی که خرجتو بده ازدواج کنه با ج.ه فرقی نداره فقط این از نوع داعیمه همین پس فقط با علاقه و عشق ازدواج کن در غیر این صورت  دور از جون مرده میشه مشتری و زنه هم کالا و یه ج‌.ه هست که فقط دائمی به فردش میرسه و به خاطر پول با صد نفر نیست و این میشه معامله که اصلا کلر قشنگی نیست

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
آقا یه کلاس واسه من بزار😅 باورت میشه بلد نیستم از شوهرم پول بگیرم؟😂

😂😂عزیزمممم 

چشم کلاس هم میزارم واسه 

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 
نه اتفاقا قشنگم هست  خب به درک فک کنه جه خبره یا جنبه و ضرفیت داره میمونه یا نداره میره که اگر ...

ممنون از راهنمایی خوبت.

راست میگی😊چشم

ممنون از راهنمایی خوبت. راست میگی😊چشم

فدات موفق و خوشبخت بشی❤️

مرسی بی بلا❤️❤️❤️💚🌱

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹