2789
نوش جون ی لیوان بفرست اینور  ا صبح داشتم اشپزخونه و اتاق تمیز میکردم الن تازه نشستم  

الهی بگردمممم

خسته نباشیددد مرسی که همه رو تمیز کردی کدبانوییی

اینجوری درست کردم با عسل چون همه خوابن  

«همه چیز برای کسی که می داند چگونه صبر کند، به موقع اتفاق می افتد!  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باردارم ساعت خواب و بیداری م به هم خورده 

شبا نمیتونم بخوابم

الانم هوس گوجه سبز کردم ولی تنبلیم میشه برم بخورم از تویخچال

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب
الهی بگردمممم خسته نباشیددد مرسی که همه رو تمیز کردی کدبانوییی اینجوری درست کردم با عسل چون همه ...

خدانکنه مهربون 

به به نوش جون 

وزن 70 😢🙀🍊وزن فعلی66😼😼🧡🧡🧡🍊وزن هدف 60🧡🧡🧡🧡🙃🙃  گروه نارنجی 🧡🧡🧡🧡🧡من قوی تر از اونی ام ک فکر میکنی 😼😼😼
تجربش کردی حالا؟

خب چجوری بگم!

اره تجربه کردم و عشق واقعی هم بود اما آدمش اشتباه بود 

هم خودمو هم خودشو بخشیدم و نقاهتشو کشیدم و الان با کسی هستی که حس خوبی دارم و خیلی دوسش دارم آرامش داریم باهم و اینو هیچ وقت با اون زمان عوض نمیکنم 

صبور باش همین

باردارم ساعت خواب و بیداری م به هم خورده  شبا نمیتونم بخوابم الانم هوس گوجه سبز کردم ولی تنبل ...

اخی  عزیزم منم تو بارداری عاشق گوجه سبز بودم اینقد میخوردم ک تهش دل درد میگرفتم 

وزن 70 😢🙀🍊وزن فعلی66😼😼🧡🧡🧡🍊وزن هدف 60🧡🧡🧡🧡🙃🙃  گروه نارنجی 🧡🧡🧡🧡🧡من قوی تر از اونی ام ک فکر میکنی 😼😼😼
شوهرم شب عید بیکارشد الان نه کار پیدامیشه براش نه حقوق بیکاری وصل شده

اوووو قبلاً هم تاپیکشو زده بودی فکر‌کنم

خب سررشتش چیه؟؟؟؟ کار که اتفاقا الان زیاده چون اول ساله

باردارم ساعت خواب و بیداری م به هم خورده  شبا نمیتونم بخوابم الانم هوس گوجه سبز کردم ولی تنبل ...

ای جااااننممم خب پس بیداری واسه فسقلیه به این فکر کن که یکی از همین شبا بغلت می‌خوابه .خوش بحالت هرچند اون موقع هم نمیتونی بخوابی   

اوووو قبلاً هم تاپیکشو زده بودی فکر‌کنم خب سررشتش چیه؟؟؟؟ کار که اتفاقا الان زیاده چون اول ساله

نه نزدم عزیزم،سابقه ش اپراتور تزریق پلاستیک هست

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
ای جااااننممم خب پس بیداری واسه فسقلیه به این فکر کن که یکی از همین شبا بغلت می‌خوابه .خوش بحالت هرچ ...

انشاالله 

دعا کن به خوشی وسلامتی دنیا بیاد

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب