2777
2789
سخته سخته وقتی طرف مث. خونه تو بدنت جریان داره تو زندگیت کاش هبچ وقت کسیو دوس نداشته باشیم هیچ کس حت ...

خیلیارو خودمون بزرگ میکنیم ازشون بت میسازیم‌اخرشم فقط خودمون نابودیم.شوهرته؟

بخند دختر....هیچکس ب غمت اهمیت نمیده....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با حرفاش و رفتاراش خام میشم میگم اره خوبه رفتارش درست شده ولی هموو قبلیه داغونم😭

چون اینا ضعف توعه 

تو‌منی یا من توعم این ضعف ما هس چون‌عاشقیم

چون اینا ضعف توعه  تو‌منی یا من توعم این ضعف ما هس چون‌عاشقیم

جوری رفتار کرد انگار نمیشناختم انگار قاتل پدرش بودم انگار نه انگار که جونش میدونم از نبودم در میره میدونم نباشم میمیره ولی هیچی به روی خودش نمیاره😭😭😭😭

جوری رفتار کرد انگار نمیشناختم انگار قاتل پدرش بودم انگار نه انگار که جونش میدونم از نبودم در میره م ...

خب‌چون همه ی اینارو میدونه گل من یکم فقط یکم‌نسبت بهش بی تفاوت باش کم محلی کن بزار بدونه توهم میتونی

عزیزم همچی گذراس. وتموم‌میشه بفکرخودت باش رهاش‌کن تمومش کن جایی ک ناراحتی نمون روحت اسیب میبینه

کسی که هروز باهاش چش تو چش میشم هر ساعتش برام عذابه مگه بمیرم  دیگه راهی نمیمونه میگه بهم خودکشی کن که منم تکلیف خودمو  بدونم🙂😅

خب‌چون همه ی اینارو میدونه گل من یکم فقط یکم‌نسبت بهش بی تفاوت باش کم محلی کن بزار بدونه توهم میتونی

خودش میاد منت کشی دلم میسوزه  ولی امشب  بهش گفتم نه میخوامت نه میخوام کسی اسممو با تو بیاره به زودی  زوذم جوابتو میدم خودکشی اخرین راهمه که به زودی  زود خودمو راحت میکنم 

کسی که هروز باهاش چش تو چش میشم هر ساعتش برام عذابه مگه بمیرم  دیگه راهی نمیمونه میگه بهم خودکش ...

غلط کردع‌البته ببخشید بهش بگو‌خودکشی ک سهلع ی قطره اشکم بخاطرت نمیریزم تا حدشو بدونه

خودش میاد منت کشی دلم میسوزه  ولی امشب  بهش گفتم نه میخوامت نه میخوام کسی اسممو با تو بیار ...

نهههههه عزیزم لطفا لطفا یکم بی تفاوت باش بگو‌اهمیت نداری فراموشت میکنم ی چندروز طوری رفتارکن‌ک‌انگار‌وجود نداره نادیده بگیرش لطفا لطفا

غلط کردع‌البته ببخشید بهش بگو‌خودکشی ک سهلع ی قطره اشکم بخاطرت نمیریزم تا حدشو بدونه

نه میکنم گلم چون طاقت ندارم ببینمش با یه نفر دیگه دستشو بگیره  پیشش باشه من حسرت بکشم وای وای😭