2777
2789
عنوان

روز اول گوش دادن به بقره ام بود😍

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 24 پست
تروخدا یکی بگه یعنی چی نمیشه کامل گوش داد؟!

چشم الان بهتون میگم

یعنی اگر دچار طلسم شده باشید موقع گوش دادن یا خوندن اذیت میشید و نمیتونید ادامه بدید در واقع موکل ها هستند که دارن اذیت میکنن💚

.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزِ دلم حتما ادامه بدین توکل کنید انشاالله خدا دستمونو بگیره💚

به خدا من خیلی وقته گرفتار یه مشکل خیلی بدی هستم از نظر فکری تو نی نی سایت خوندم سوره بقره میتونه کمکم گنه به خاطر همین اینکار رو کردم ولی الان 😔😔

به خدا من خیلی وقته گرفتار یه مشکل خیلی بدی هستم از نظر فکری تو نی نی سایت خوندم سوره بقره میتونه کم ...

باور کنید 

این کار باطل میکنه اعتماد کنید به خدا و حتی اگر خیلی اذیت شدیدهم بزارید پخش بشه یا توی خونه یا با هنزفری بشنوید

مطمئنم شما از پسش بر میاید💚

.

هروقت احساس کردید اذیت میشید توی همین تاپیک ریپلای کنید باهم حرف میزنیم 😍💚 مراقب مهربونی هاتون ب ...

عزیز دلی خانمی ممنونم از مهربونیت همین الان باز دانلود میکنم که با هنذفری گوش کنم به خدا از این مشکلم خسته شدم هجده نوزده ساله گرفتار شدم

چشم الان بهتون میگم یعنی اگر دچار طلسم شده باشید موقع گوش دادن یا خوندن اذیت میشید و نمیتونید ادامه ...

خیلی ممنون 😘❤️

برای از بین بردن طلسم باید چند بار گوش داد؟!

جهان پیوسته تا کی بر مدار ظلم میگردد/مگر در هم بریزد رادمردی این توالی را...