2777
2789
عنوان

حاملگی

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 22 پست
سلام هیچ وقت دلم نمی‌خواست دومی به دنیا بیارم..من اصلا شرایط روحی ندارم یعنی دکتر اعصاب و...بهم مجوز ...

آهان ..من بارها دیدم که بچه های ناخواسته چه خیر و خوبی برا خانواده شون داشتن ..اکثرشون هم مادر یا شرایطش رو نداشته یا اصلا بچه نمی‌خواسته .ولی اون بچه رو نگه داشته وخیر خوبی اون بچه رو تو زندگیش دیده ...فکر کنم به خاطر زعفرانی که خوردی درد داری ..سعی کن استراحت کنی ...

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۴۲

برای سن شما ذخیره تخمدان خیلی خوبه 

آزمایشت اوکیه عزیزم 

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.

[QUOTE=339241421]آهان ..من بارها دیدم که بچه های ناخواسته چه خیر و خوبی برا خانواده شون داشتن ..اکثرشون هم مادر یا شر ...[/QUOTE

ممنونم بابت حرفاتون..دردم از قبل هم بود خیلی زیاد و با زعفران بیشتر شد

میتونم با این اندازه تخمک باردار بشم؟

آره عزیزم برای بارداری کاملا نرمال 

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
[QUOTE=339241421]آهان ..من بارها دیدم که بچه های ناخواسته چه خیر و خوبی برا خانواده شون داشتن ..اکثر ...

امیدوارم بهترین ها برات اتفاق بیفته ..نگران نباش خودت رو به خدا بسپار .هر چه او خواست بپذیر ایمان داشته باش همون بهترینه.وقطعا بهترین خواهد شد

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم