baharomidi مدیر عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 4811 عنوان شیمی😭💔 | مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 43 پست به غیر فراهانی کی دیگه خوبه؟ من نمیتونم برسم بهش میشه یکی که کوتاهتر از ایشون درس میده بگید لطفا یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤 1403/02/26 | 23:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
noooyg عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 418 دینی میخام بخونم ولی فرق نداره چی میخونی من دینی امروز تا درس ۸ خوندم الان میخاستم اتفاقا فراهانی ببینم واسه نهاییاوکی هر یه ساعت یه ساعت اعلام حضور کنیم اینطوری باشه بیدار میمونیم
ey_babaa عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 15220 من دینی امروز تا درس ۸ خوندم الان میخاستم اتفاقا فراهانی ببینم واسه نهایی اوکی هر یه ساعت یه ساعت ا ... اره اوکبه درخواست مو قبول کنیم فراهانی تاثیری داره؟ درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
baharomidi مدیر استارتر عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 4811 یونس جمالپور خواهرم میبینه نه اینو میگم خوبه میشه باهاش نتیجه گرفت؟ یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤
noooyg عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 418 اره اوکبه درخواست مو قبول کنیم فراهانی تاثیری داره؟ قبول کردم از نظر من که شیمی کلا فراهانی الان میخام درس ۱ دوازدهمو بخونم فک کنم تو یه جلسه تموم کرده با دور تند میبینم
ey_babaa عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 15220 قبول کردم از نظر من که شیمی کلا فراهانی الان میخام درس ۱ دوازدهمو بخونم فک کنم تو یه جلسه تمو ... تو گوگل هس؟ درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
ey_babaa عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 15220 قبول کردم از نظر من که شیمی کلا فراهانی الان میخام درس ۱ دوازدهمو بخونم فک کنم تو یه جلسه تمو ... دینی ندیدی فیلم اموزشی؟ درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
آیسامهربون عضویت: 1401/02/30 تعداد پست: 11864 نه اینو میگم خوبه میشه باهاش نتیجه گرفت؟ نمیدونم دانشجو❤️👩⚕️
noooyg عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 418 دینی ندیدی فیلم اموزشی؟ نه واسش نیازی به فیلم نیس که خوندنی میفهمم
baharomidi مدیر استارتر عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 4811 اسی فراهانی دور تند ببین رفیق میگم واسه زبان کیا سالار چطوره؟ یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 14376 پایه ای تا ۶ صب بیدار بمونیم هر ی ساعت خبر بدیم؟ آره اوکیه ی ساعت کمه هر ۲ ساعت چون گوشی بردارم حواسم دوباره پرت میشه مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
noooyg عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 418 رفیق میگم واسه زبان کیا سالار چطوره؟ واسه زبان که قریشی میگن خیلی خوبه از صفر صفر میگه