2789
عنوان

مشهدیا

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 157 پست
عزیرم چند روزه دارن اعلام میکنن چطور خبر نداشتی؟ توقع داشتی بهت زنگ بزنن بگن!

کجا اطلاع رسانی میکردن اصلا اخبارگوش نمیکنم سرم تو لاک خودم هست باید شخصا بامن تماس میگرفتن پس چی😁

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قبلش هواشناسی اعلام کرده بود؟

بله اعلام کرده بودن

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
خوبیم خداروشکر قشنگم.مرسی از این که به یادمون بودی❤ فقط یکی دومنطقه سیل وحشتناکی اومده بود،ایشالا خ ...

قربونت عزیزم....من‌چنتا فیلم دیدم حالم‌گرفته شد...انشالله.

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
فک کنم هشدار داده بود....الان برا جمعه شنبه هم هشدار داده 

تا دوشنبه وضعیت همینه

کل مشهد سیل نیفتاده بعضی منطقه ها سیل راه افتاد ک کشته داده متاسفانه من بیرون بودم اصلا ی وضعی بود یکی از اینور می‌رفت یکی خلاف می‌رفت برگرده ی چیز شور در شوری

ی جا ماشینه رو انداخته بود رو ماشین دیگ ای

این اکانت به کسی دیگه واگذار شده❤️