2777
2789
عنوان

فردا تولدمه

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 28 پست

شما بیشتر از هر شخص دیگه الان به زندگیتون اگاه هستین 

1  اگه یه هنر یا یه مهارت دارین به نظرم اونو تقویت کنین و بیشتر اطلاعات در موردش جمع اوری کنید مشغول به کار شید

2  بازم پشت کنکور بمونید

3 ازمون استخدامی بدین یه جا مشغول کار شین

4 دانشگاه ازاد ثبت نام کنین 

5 فروشنده شین یا انلاین شاپ بزنین

در ضمن تولدتونم مبارک انشالله موفق و سالم و شاداب باشید

..........................................................................................................................................
ممنون مثلا چی؟

هرچی که علاقه داری

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میتونی ادامه تحصیل بدی میتونی یه حرفه یاد بگیری و کسب درآمد کنی ناامید نباش تولدتم مبارک ایشالا 7 ...

این کنکور و دانشگاه یه تیکه بزرگ از زندگیمه.انگار تنها چیزیه که واقعا میخوامش.

مرسی عزیزم💕💕

اول تولدتون مبارک 🌹🎉💥🎂🌹🎂💥🎉🌹

بعد چون دیدم دوبار ریپ زدین اما تاپیک حذف شده (همون پسر پاکستانی) می‌خواستم ببینم چیز خاصی گفتین؟

یه پسر خوب ☺️. آدما درست وقتی ترکت می‌کنن که می‌دونن بودنشون برات مهم شده ...
اول تولدتون مبارک 🌹🎉💥🎂🌹🎂💥🎉🌹 بعد چون دیدم دوبار ریپ زدین اما تاپیک حذف شده (همون پسر پاکستا ...

تشکر اقا محسن🙏🏻

عه ترکید؟

هیچی نوشته بودم فرهنگ ایرانی عمرا قبول کنه.ن خانوادش ن حتا افراد سایت

بچس یه کراشی میزنه از سرش میفته.

تشکر اقا محسن🙏🏻 عه ترکید؟ هیچی نوشته بودم فرهنگ ایرانی عمرا قبول کنه.ن خانوادش ن حتا افراد سایت ...

بله متاسفانه ترکید ، صداشو نشنیدین؟☺️

حق با شماست فرهنگ ایرانی قبول نمی‌کنه اماااا متاسفانه شرایط و وضعیت مالی و فشار‌های اقتصادی گاهی وقتا خانواده‌ها رو مجبور می‌کنه که علیرغم میل باطنی به این نوع ازدواج‌ها تن بدن . خود من شاهد تعداد زیادی از این خانواده‌ها بودم (به واسطه اینکه برا طلاق به پدرم مراجعه می‌کردن) و اتفاقا خیلیاشون تو همون سالهای اول پشیمون میشن اما متاسفانه این وسط شاهد تولد یه تعداد بچه هستیم که هیچ آینده روشنی نمیشه برای آینده‌شون متصور شد.

ممنونم از شما 🙏 لطف کردین و جواب دادین 🙏 

یه پسر خوب ☺️. آدما درست وقتی ترکت می‌کنن که می‌دونن بودنشون برات مهم شده ...