2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا معلوم نیست.بی بی چکام هاله داره منتظرم تا دوهفته دیگه پریود نشدم میرم سونو گرافی

چند روز از موعدت میگذره ؟ منم منتظرم کمرم هنوز ب همون شدت درد می‌کنه داره میشه دو هفته که کمر دردم شدید احساس میکنم نصف شده سه ماه هم هست تو اقدامم بنظرت ممکنه حامله باشم ؟ ا

چند روز از موعدت میگذره ؟ منم منتظرم کمرم هنوز ب همون شدت درد می‌کنه داره میشه دو هفته که کمر دردم ش ...

منم کمر درد شدید گرفتم😐جاروبرقی ۵دقیقه اول که میکشم جدوآبادم میاد جلو چشمم😬نمیدونم منم زیر شکمم خیلی درد میکنه میسوزه گهگاهی!حالت‌های تهوع رو دارم گهگاهی ولی بالا نمیارم.معدم میسوزه و یه جوریه! به موعدم۱۱روز مونده حالا

چند روز از موعدت میگذره ؟ منم منتظرم کمرم هنوز ب همون شدت درد می‌کنه داره میشه دو هفته که کمر دردم ش ...

انشالله ک حامله ای.استرس نداشته باش.خیلیم منتظر نباش.چون علائم ها مثل هم هستن بعدا ناراحت میشی و غصه میخوری🥺

منم کمر درد شدید گرفتم😐جاروبرقی ۵دقیقه اول که میکشم جدوآبادم میاد جلو چشمم😬نمیدونم منم زیر شکمم خی ...

منم ۱۱ روز مونده به موعدم 

تو اقدامم 

کمرم در حدی درد می‌کنه که نمیتونم بشینم سینه هام به شدت درد می‌کنه نمیتونم دین بزنم بهشون اینطوری درد می‌کنه 

علائم دیگه ای ندارم 

از بس کمر دردم احساس میکنم دیسک دارم

انشالله ک حامله ای.استرس نداشته باش.خیلیم منتظر نباش.چون علائم ها مثل هم هستن بعدا ناراحت میشی و غصه ...

الان سه ماهه همش فکر میکنم حتما توهم میزنم هر پریودیت تو این سه ماه دو سه روزی عقب نیفته ولی بعد دو سه روز پریود میشم 

جوری که من ۴ هر ماه پریود میشدم ماه اول اقدام ۱۱ ماه شدم ماه دوم ۱۳ شدم ماه سوم ۱۲ شدم الآنم که منتظرم ۱۱ روز مونده به موعدم 

آخه ماه پیش هم ب همین شدت درد میکرد بخاطر همین سر در گمم خیلی ناراحتم بخدا خیلی حالم گرفتس

انشالله ک بارداری.اگه نوک سینه هاله تیره بیفته سیاه تر از قبل بشه یعنی بارداری