2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1797653 بازدید | 90740 پست
جدیدا اکثرا میرن امید. محب کوثر نیستن خانم دکتر، تا جایی که اطلاع دارم.

محب کوثر هم هستن. ولی به خاطر دوری از مطب و منزلشون خیلی تمایلی ندارن اونجا زایمان انجام بدن.

ولی اگه مریضشون اصرار داشته باشه بازم کنار میان.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه سوال دارم از دوستانی که تجربه خوردن دمنوش تخم شوید دارند شما هم بعد خوردنش حالتون بد میشد؟

نه من حالم بد نمیشد اما بارازیانه معدم نمیساخت نخوردم ببین با چی بیشتر میسازی همونو بخور

من که دخترم تخت پارک داشت از روز اول رو اون خوابید،میترسیدم رو تخت خودمون بخوابونم لهش کنیم   & ...

بنظر من خیلی خوب بوده.. بهتراز دیر جدا کردنه

اینکه قبل از خواب تو اتاق خودش بخوابونیش و لالایی واسش بگی خیلی هم خوبه

این تجربه#   فامیلمونه که به تازگی زایمان طبیعی دومشو انجام داده.

زایمان اول، ۴۰هفته پر میشه و درد زایمان نمیاد سراغش. بیمارستان میترسونتش و اونم بلافاصله بستری میشه و ماجرای القای زایمان. درد ها شدید و‌ناگهانی شروع میشه و دهانه رحم با سرعت کم، آروم آروم باز میشه تا بعد ۱۷-۱۸ساعت درد ناجوانمردانه القایی، بالاخره پسرش با وزن ۳۲۰۰ به دنیا میاد.

تو این بارداریش خیلی تنبل بود و مدام در حال خوردن طوری که بیشتر از ۲۰کیلو اضافه وزن اورد.

زایمان دوم، بخاطر اصرار ما و ترس خودش از آمپول فشار، صبر کرد تا دردها شروع شه. ولی اینبارم ۴۰هفته پر شد و خبری نبود. با اینکه خیلی فعالیت داشت و بیش از حد به تحرک اهمیت میداد. چون تغذیه شم رعایت کرده بود، میزان اضافه وزنشم نرمال بود.

تو هفته ۳۸-۴۰ دردای پراکنده کاملا قابل تحمل داشت. تو همین فاصله ۲سانت باز شده بود.

تو ۴۱هفته برای بار چندم معاینه شد و ۳/۵ سانت بود. دردا کاملا پراکنده و بی نظم و قابل کنترل. من تشویقش کردم همینجور ادامه بده. ولی چون از nst گرفتن و انتظار خسته شده بود و ۴۱هفته شم کم کم داشت پر می شد. دیگه صبر نکرد متاسفانه. دوباره القای درد شد. این دفعه ۳ساعته زایمان کرد. راضی تر بود خیلی. وزن پسر دوم ۳۱۶۰.

اولین بار بود دیدم رحم یه نفر اینقدر با حوصله عمل کرده.

نتیجه گرفتم‌ واقعا باید به بدن خودمون فرصت بدیم. اگر شرایط جنین نرماله.

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

سلام خانمها

فلسفه آمپول فشار چیه؟ صرفأ برای تند کردن روند زایمانه؟!

یه بنده خدایی خارج از کشور زایمان کرده، 20 ساعتم طول کشیده، کیسه آبشم زود پاره شده و میگفت واسه اینکه بچه به خشکی نیفته از طریق واژن بهش سرم وصل بوده!!!  ولی بااین حال آمپول فشار نزدن بهش.. 

میگم اینکه من الان تو هفته سی و هفت درد هایی مثل پریودی دارم طبیعیه؟

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
منم ۳۶ هستم هر از گاهی درد پریودی زیر دلم و کمرم دارم. درد میاد و میره

برای منم. 

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ

الان تو گروه ویبکی های خانم صابریان یک مادر دیگه که از همدان اومده بود تهران برای ویبک تونستن به صورت فیزیولوژیک زایمان طبیعی کنن الحمدلله.😍