2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1805184 بازدید | 90808 پست
من با کمال میل نوبت رو میپذیرم! فکر کردی انکار میکنم؟! گفتم که دو سال دیگه. برو فعلا خوش باش و م ...

نه بابا. اتومات یه غلط کردمی هست که منظورت غلط کردم نیست. خود خدا هم متوجهه یه دست نوازشی میکشه میگه درک‌ میکنم. راحت باش.

اون که درسته. هزار بارم شکر کنم بابت وی بکم کمه.

آرزویی که دست یافتنی شد.

بالاتر از همه یه قدمی برداشتم برا وی_بک# اردبیل# و چه بسا امیدی شد برا وی بک همه شهرستانیامون. همه خواننده های روشن و خاموش تاپیک.

این هدف برام بالاتر بود. حتی روز قبل زایمانم باز یه آن تصمیم گرفتم برم تهران

ولی گفتم نه به بهای سزارین شدنم این راهو میرم تا آخر.

خیلی خوشحالم نتیجه داشته و خدا روزیم کرده‌ وی بک رو.

اوج توانمندی زن ها بنظرم تو زایمان محک میخوره. (حالا جاهای دیگه هم محک میخوره. ولی زایمان یه عرصه عالیه)

همه کسانی که قصد وی بک دارن (تولاک) در واقع خیلی توانمند هستن. 

راستی زندگی قبل کوثر سوء تفاهم بوده  

کاش همیشه اینقدر خوب بمونه

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
من با کمال میل نوبت رو میپذیرم! فکر کردی انکار میکنم؟! گفتم که دو سال دیگه. برو فعلا خوش باش و م ...

بهداشت که رفته بودم برا ازمایش کف پای بچه، مسئولش همون اول زایمان هام رو پرسید و وقتی شنید وی بک شدم خیلی تعجب کرد.

اما بر خلاف خیلیا موج منفی نداد و تواضع کرد. گفت تو رفرنس هامون داریم، میشه بعد سزارین طبیعی زایمان کرد، ولی تابحال ندیده بودم کسی انجامش بده.

منم سریع دکتر سهرابی و ماما دریابخش و محمد نژاد رو معرفی کردم تا اگر یه روزی خواست به کسی بگه بدونه با کدوم دکتر بودم.

با توجه به این موضوع ،روحیه م رو نتیجه گیری کرد و گفت حتما فاصله سنی بچه هامم خواسته بوده. 

گفتم آره. (هرچند کوثر برنامه ریزی خدا و باباش بود  )

خداروشکر دوباره تواضع کرد و اصلا حرف های ناامید کننده نزد.

بعد از یه خانومی مثال زد که هشتمین بچه ش رو بارداره. گفت اینقدر این خانم روحیه خوبی داره و شاده که وقتی میاد بهداشت تا چند ساعت همه شارژیم. از اینکه یه بچه داریم شرمنده میشیم.

خود خانومه گفته تا ۹ تارو میارم.

به گمونم اینم گفت توی خونه زایمان میکنه.

خلاصه که اینطور

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا. اتومات یه غلط کردمی هست که منظورت غلط کردم نیست. خود خدا هم متوجهه یه دست نوازشی میکشه میگه ...

الهی شکر الحمدلله. منتظر بودم همینا رو بگی‌

اصلا از قصد پست زدم که به حرفت بکشم اینا روبگی😁. یه وقت کسی فکر نکنه ما تو این چرتا پرتا که میگیم قصد و غرضی داریم. همه بدونن که ما هرقدرم بلا سرمون اومد و بدبختی کشیدیم بازم زایمان طبیعی انتخاب اول و آخرمونه مگر خدا نخواد برامون...

برای حمایت از وی‌بک و رفع موانع زایمان طبیعی بعد از سزارین در کشور لطفا کلیک کنید و حمایت کنید:  https://www.farsnews.ir/my/c/98954
بهداشت که رفته بودم برا ازمایش کف پای بچه، مسئولش همون اول زایمان هام رو پرسید و وقتی شنید وی بک شدم ...

خدا خیرش بده و نسل همچین آدمایی رو زیاد کنه که اگه تایید یا تشویق نمیکنند حداقل تو پر آدم هم نمیزنن😊

الحمدلله

برای حمایت از وی‌بک و رفع موانع زایمان طبیعی بعد از سزارین در کشور لطفا کلیک کنید و حمایت کنید:  https://www.farsnews.ir/my/c/98954
بچه ها من عین بادکنک شدم. دارم از شدت ورم منفجر میشم

وای متین جون خیلی سخته منم بعد سزارین ورم وحشتنااااااکی کردم ، سعی کن روزانه پاهاتو بزاری بالا ، توی خونه قدم بزن که مایعات بدنت به گردش بیفتن ، اب و ابلیمو بخور ،اگه دکتر بتونی بری یه قرصی هم هست میدن که ادرار آوره اون ورم رو خیلی زودتر میکشه بیرون 

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن.
نه بابا. اتومات یه غلط کردمی هست که منظورت غلط کردم نیست. خود خدا هم متوجهه یه دست نوازشی میکشه میگه ...

عزیزدلممممم خدا برات حفظش کنه 😍😍

صبر اوج احترام به حکمت خداوند است💗💗💗الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...
سلام عزیزم. حالت خوبه بچه ها خوبن؟! احتمالا منو یادت نمیاد اما من خاطره ویبک شما خیلی خوب تو ذهنم مو ...

سلام عزیزدلم ممنون خوبیم شکرخدا😘

بله متاسفانه خاطرم نیست🙈

نه گلم خداروشکر نرفتم ...

خیلیا میرن فک میکنم ۳ ماهه ی دوم بهترین زمان باشه ان شاءالله روزیتون بشه 😊

صبر اوج احترام به حکمت خداوند است💗💗💗الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...
بچه ها من عین بادکنک شدم. دارم از شدت ورم منفجر میشم

متینم خودت که میدونی ورم خیلی خطریه.

ازمایش دادی؟

واااااای خداروشکرررررر.. چقدر از اومدن شوهرت خوشحال شدم دختر… یه نفس راحتی کشیدم.. حالا برم با خیال ...

عزیزم😘😘

فردا میرم واسه سرکلاژ، انشاءالله بخیر بگذره. از اتاق عمل وحشت دارم، وحشتاااا

ببین این رفیقمون شوخی نمیکنه. باور کن توی دنیا اولین نفری که نام ببرم دلش دریاست همین نیکیه. دلش دری ...

آره مشخصه، اصلا تعارف نداره. حرفاش از ته قلبش میاد😊😊

واااای😍 مایم سورپرایز شدیم بهشون بگو ملتی دعاگوتن.. از نگرانی همه رو درآوردن دمش گرم چی شد چی گف ...

برخلاف تصورم نه تنها خوشحال نشد، ناراحتم شد 

ضد حال خوردم بدجور

عزیزم اولا چشمت روشن که همسرت اومد واقعا چه به موقع رسید ببین یک توصیه از طرف یک نفر که تجربه ناگو ...

باز شدن دهانه رحم و طول سرویکس به هم ربطی دارن؟

طول سرویکسم سری قبل ۳۲ بود فک کنم، دیروز سونو شدم

۲۴ بود. جفت هر دو قل هم پایین نزدیک دهانه رحم