2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1797105 بازدید | 90726 پست
ای جانم. عزیز دل واقعا ادم تنهاست. گاهی چقدر تنهاتر میشه. من از این لحظات زیاد داشتم تو زندگیم. خصوص ...

الهی

عزیزم دردهات هر چند دقیقه یه باره و چقدر طول میکشه؟

داری میری به سمت پااک شدن....الهی شدن...دیگه چیزی نمونده یه فرشته کوچولو رو بغل کنی

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
شما دیابتی نیستی. پری دیابتی! یعنی ذره پرهیز و ارامش مساوی با نرمال شدن قندت.

باران جان پیشنهاد تاپیک ختم سوره قدر خودت دادی.نمیدونم در جریان هستی که ۷۰۰۰ سوره قدر تا حالا خونده شده یا نه😍

انشالله به حق چهار بانو برتر دو عالم زایمان خوبی داشته باشی و به سلامت دخمل نازتو بغل بگیری.

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آقامون که بعد دو هفته از پیش ننه جونش دل کند بالاخره ولی من هر روز چون واسم سخت تر میشه تحملم تموم ...

وای دقیقا حس حالت رو درک میکنم 

مخصوصا اون قسمت مشکلات جسمیش 

تنگی نفس 😵

یک هفته دندون رو جیگر بذاری حست بهتر میشه چون در تکاپوی زایمان میوفتی و حواست پرت میشه و زودتر برات میگذره عزیزم

من از اواسط خرداد این حال رو دارم 

یعنی واقعا تو فشار بودم

حتی چند بار لفظی می گفتم برم سزارین راحت شم

الان شکر خدا یک هفته س بهترم 

ببخشید ریپلای نمیکنم همه رو

سلام رفقا. من از ساعت 8_8ونیمه انقباضاتی دارم. حسم میگه انقباضات زایمانیه. خیلی دوست داشتم میشستم رو صندلی داغ انلاین براتون از این درد میگفتم. ولی خب نمیشه. بی نهایت خسته ام و میخوابم شده نیم ساعت بخوابم هم بخوابم. 

امروز ساعتای 3 مطب محمدنژاد بودم و تحریک صورت گرفت. با تحریک 3 سانت شدم. بعدش رفتم پله نوردی. فکر کنم مجموعا امروز 400 تا پله رفتم. البته زیاد نبودا. تعدادش خیلی زیاد نشون میده.

ساعتای 8 دوش گرفتم که انقباضاتم بعدش شروع شد. یادمه مطب خانم صابریان بودم این دردو داشتم.

ازتون میخوام اگر خواستید دعام کنید یه سلام از طرف من به حضرت رضا و امام حسین بدید.

اون دو رکعت نماز هدیه به 4 بانو رو هم اگر بخونیدو بخواید کنارم باشن واقعا ارومم میکنه.

دردم قابل تحمله الان. ولی یه اضطرار روحی دارم. نیاز به ارامش دارم.

کاش حضرت رضا کنارم باشه. کاش اهل بیت بیان این لحظاتی که در ظاهر درده ولی در باطن رها شدن از گناهانی که به پام پیچیدن....

کاش خدا اسون کنه برام و وقتی درد شدید تر شد زودی تموم شه. کاش خدا منم راضی کنه.

درد-نوشت#  

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
ببخشید ریپلای نمیکنم همه رو سلام رفقا. من از ساعت 8_8ونیمه انقباضاتی دارم. حسم میگه انقباضات زایمان ...

انشاالله همینطور بشه که میخوای عزیزم

حتما همه به یادتیم و دعات میکنیم

آره بخواب که انرژی داشته باشی برای بدنیا آوردن کوثر خانوم 

خدا پشت و پناهت گلم

چ خوب ک راضی بودی. دمنوشا و خوراکیا چرا باید برا قند بد باشه. اگرم بخواد تاثیر بذاره یک وقتی فکرمیکن ...

چون انسولین میزنم نگران پایین اومدن قندمم اخه باید باشم . نپرسیدم ازشون اما کلا سوالای راجع ب رژیمو فقط میگه از متخصص غدد بپرس . خیلی خوبه ک حس خوب میگیری و با اطمینان میری جلو . من این حسو واقعا ب پزشک قبلیم نداشتم 

گر نگهدار من آن است که من میدانم....شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد ...🌹
شما دیابتی نیستی. پری دیابتی! یعنی ذره پرهیز و ارامش مساوی با نرمال شدن قندت.

دکترم گفت احتمال خیلی زیاد از پرولوتونتم باشه . ولی واقعنم همینه . تو این مدت خیلی استرس کشیدم و گریه کردم . اشتباهمم این بود ک حتی ی سرچ ساده نزدم و کتش با این تاپیک زودتر اشنا شده بودم 

حتما برام دعا کن لطفا🌹

ببخشید ریپلای نمیکنم همه رو سلام رفقا. من از ساعت 8_8ونیمه انقباضاتی دارم. حسم میگه انقباضات زایمان ...

اخر تاپیکتو با اشک خوندم .... من که برات دعا میکنم شمام تو اون لحظه برای ماهایی ک سردرگمیم دعا کن حتما .... 

اخر تاپیکتو با اشک خوندم .... من که برات دعا میکنم شمام تو اون لحظه برای ماهایی ک سردرگمیم دعا کن حت ...

سلام دوست عزیزم, کدوم دکتر رو انتخاب کردی که رفتی مطبشون؟؟؟؟؟ 

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن.

ای جااااان ،خدا پشت و پناهت عزیزم،حتما دعات می کنم ، بارونی عزیز واسه منم دعا کن موقع دردهای زایمانت ،کوثر نی نیمون رو صحیح و سلامت به دنیاش بیاری، به حق حضرت فاطمه تحمل دردها برات آسونتر بشه و نهایت ختم به خیر بشه،منتظریم که به سلامتی فارغ بشی مامان گلی

وااای ببخشید.🙈🙈🙈🙈 حواسم نبود بگم روم ب دیفال، بل نسبت فرنی..گلاب ب روی همتون و فرنی..  من ...

فدای سرت عزیزم، بزرگ بشم یادم میره  

عوضش دوست داشتی وقتی رفتی پابوس آقا و چشمت به ضریح آقا افتاد از طرف من یه سلام و عرض ادبی کن و بگو نگار میگه آقا بچمو به خودت سپردم، کمک کن طبیعی و خوب بدنیا بیارمش و زودی بیارمش پابوست. برای همه دعا کنا، منم توشون. آفرین زهرا جون مهربون  

آقامون که بعد دو هفته از پیش ننه جونش دل کند بالاخره ولی من هر روز چون واسم سخت تر میشه تحملم تموم ...

ننه جونش😂

عزیزم طبیعیه حست،سختی های زیادی تحمل کردی. دیگه چیزی نمونده به امید خدا. در مورد اطرافیان هم، خیلی کم پیدا میشن خونواده هایی که حمایت کنن از تصمیم ما. کاش میشد و مطلعشون نمیکردی از تصمیمت. حالا که شده باید کلا به نشنیدن بزنی و صبر جزیل از خدا بخوای در برابر حرف ها و استرس هاشون. مهم خودتی و البته همسرت. همسرت موافقه؟