2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1804206 بازدید | 90795 پست
ببین اصلا چیز خاصی نیست. همونجور که مثلا روی مبل نشستی به جلو خم شو یا مثلا روی زمین دو زانو بشین، ...

خب روی مبل به جلو بدون هیچ تکیه گاهی آدم زود خسته میشه، نمیشه؟ یعنی باید صاف لبه مبل نشست؟

برعکس روی صندلی رو بلدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم این سری نوره گرفتم کلی هنوز استفاده نکردم. نمیسوزونه بدن؟باید با آب داغ درست بشه و چقدر بمونه؟ ...

نوره عالیه ببین من کل بارداریم استفاده میکنم فقط نکات داره اولا خیلی ابکی نشه مثل اون دوستمون که گفت میتو نی کم کم اب اضافه کنی تا متوسط بشه بعدم به جا ناحخن با لیف باید کشید با لیف بکشی کامل میبره و اینکه وقتی زدی مواظب باش داخل وازنت نشه نوره یا اون ناحیه داخلیو نزن یا اینکه زدی حواست باید باشه و اینکه 5 الی 7 دقیقه بمونه رو بدن کامل میبره بیشتر نزار 

چرا، حدودا یک ماه کنیم آخر بارداری استفاده کردم  بعد زایمانمم یه فاصله افتاد، ولی حدود یک ماه ...

چون همزمان به بچه هم شیر میدی و به خاطر یه سری مسائل شاید نشه شیر و لبنیات هم مصرف کنی خییلی مراقب باش.

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
من با اصل مثبت اندیشی(که ان شاالله حساسیت به پروتئین گاوی نداره) حدودا ده روز بعدش شروع کردم شیرو! ...

خب پس خداروشکر

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
الهی آمین خدا همه مریضها رو شفا بده الهی که این کرونا هم بره و هرگز مشابه چنین امتحانی هم برنگرده ...

انشاالله زودتر خوب بشب

متاسفانه این کرونا رو بعضی افراد خیلی شدید عوارض نشون میده

مراقب خودتون باشید حسابی بنیه اتون رو قوی کنید

پدر منم پارسال گرفت کلی وزن کم کرد ولی وقتی بهبود پیدا کرد کم کم وزنش و قوا جسمیش برگشت

انشاالله شما و خانواده اتون زود سرحال بشید

دوستان من یه وقت هایی که از گل مغربی استفاده میکنم با مواقعی که فعالیتم زیادجای بخیه هام تیر میکشه برای شما هم این طوریه 

اصلا جای بخیه،سزارین اذیتتون میکنه؟

استرس دارم نکنه مشکلی پیش بیاد

دوستان من یه وقت هایی که از گل مغربی استفاده میکنم با مواقعی که فعالیتم زیادجای بخیه هام تیر میکشه ب ...

منم گاهی اوقات جای بخیه سزارینم انگار میسوزه ولی ربطی به شیاف و یا فعالیت نمیتونم پیدا کنم.

به شیاف چه ارتباطی میتونه داشته باشه؟🤔

منم گاهی اوقات جای بخیه سزارینم انگار میسوزه ولی ربطی به شیاف و یا فعالیت نمیتونم پیدا کنم. به شیاف ...

شیاف روی میزاریم روی دهانه رحم دیگه 

من وقتی میزارم هم تکون بچه یکم زیاد میشه هم یه کوچولو انقباض درد میگیرم

درد_دل#  

میگم این هفته های اخر هم خیلی هیجان داره ها

هم منتظری نینی بیاید هم استرس زایمان رو داری

من از طبیعی میترسم یا سعی میکنم بهش فکر نکنم یا اگه فکرش زد به سرم به خودم میگم اگه سزدرین بشم بعدش درد دارم و مثل یه مریض باید رو تخت بیافتم ولی طبیعی دردش یه روزه

با این افکار خودم رو اروم میکنم😁