2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1795491 بازدید | 90709 پست

وقتی ویار و تهوع داشته باشی واقعا نمیشه هیچ کار کرد

منم میگفتم سر دومی نمیزارم حالم بد شه ویارم بدتر از اولی شد

سر سومی گفتم نمیزارم مثل دوتای قبلی بشه کلی به خودم میرسیدم و کلی انرژی مثبت ولی وقتی وارد هفت هفته شدم افتادم دیگه الانم که 14هفته ام هنوز خوب نشده ویارام😁

وقتی ویار و تهوع داشته باشی واقعا نمیشه هیچ کار کرد منم میگفتم سر دومی نمیزارم حالم بد شه ویارم بدت ...

اون خانم صادقی که ۸تا بچه داره یه بارم ویار نداشته  

والا شوهرش طبیب سنتیه. فکر کنم تاثیر داره ها!

من برا بعدی میرم تعدیل مزاج اول.

اگر عمری باشه.

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اون خانم صادقی که ۸تا بچه داره یه بارم ویار نداشته     والا شوهرش طبیب سنتیه. فکر کنم تاث ...

باران جون به بعدی هم فک میکنی😳😳😋خوش بحالت

من سومی رو جرات ندارم به کسی بگم،همه دعوام میکنند حتی شوهرم😋😋😊😊😊

ولی سومی و بخاطر ویبک آوردم

نمیدونم کارم درسته یانه چون هم قید ادامه تحصیل و زدم هم قید کار رفتن

چون فک میکنم همه این چیزا رو میشه باز جبران کرد ولی بارداری و نه و دوست ندارم حسرت بخورم😄

باران جون به بعدی هم فک میکنی😳😳😋خوش بحالت من سومی رو جرات ندارم به کسی بگم،همه دعوام میکنند حتی ...

منم به نظرم درس و کار رو میشه چند سالی عقب انداخت ولی بچه هرچی زودتر بیاری لذتش بیشتر

یکی از بستگانم پزشک هستند و خودشون از بزرگ شدن بچه اشون چیزی نفهمیدن من که سر بچه اول دانشجو بودم بهم میگفتن از بچه ات لذت ببر درس میشه بعدا خوند

باران جون به بعدی هم فک میکنی😳😳😋خوش بحالت من سومی رو جرات ندارم به کسی بگم،همه دعوام میکنند حتی ...

ببین تعداد بچه و فاصله سنی هاشون، در مورد یک زن، بارداری به بارداری فرق میکنه

حالا فکر کن فرد به فرد چقدر تفاوت عقیده و نظر هست.

ما نیت داریم برا اولاد زیاد تا چه بشود.

فقط ان شاءالله وطن# رو به پیری نره قربونش برم.

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
وااای خدا قربون توان و اردتون برم والا من سر این سومی وادادم فکر این که بخواو دوباره باردار شم مو ب ...

دور از جونت

بابا من دست خودم نیست کافیه یه نفر بگه نینی بعدیتونو ببینیم

کلا تب نینی میگیردم 😅

خودمو بیچاره میکنم آخر..

ببین تعداد بچه و فاصله سنی هاشون، در مورد یک زن، بارداری به بارداری فرق میکنه حالا فکر کن فرد به فر ...

اره عزیزم قبول دارم حرفتو

خدا بهت قوت و نیرو و از همه مهمتر صبر بده😊😍

ولی خدایی سخته تمام دورو بریات از نزدیک تا دور نهایتا به فرزند دوم فک میکنم

براشون جا نیفتاده فرزند سوم

ولی من برام مهم نیست😊😊😊

سلام خواهرا شرمنده نمیخوام ناراحتتون کنم حال روحیم اصلا خوب نبود دوشنبه مادر همسرم فوت کرد نزدیک دوس ...

خدا رحمتشون کنه و بهتون صبر بده

ان شا الله زایمان خوبی داشته باشی عزیزم اگه قابل باشم دعا میکنم.

اره عزیزم قبول دارم حرفتو خدا بهت قوت و نیرو و از همه مهمتر صبر بده😊😍 ولی خدایی سخته تمام دورو ب ...

متن حاوی خودستایی است.   

تجربه_شخصی# درباره_دخالت_اطرافیان#  

عزیزم میدونم چی میگی. ببین تجربه من میگه حرف ها و حرکات آزاردهنده دیگران رو تا درصد بالایی میشه با «تدبیر» کاهش داد.

ببین در مورد تعداد بچه و این‌ چنین مسائلی نباید به کسی چیزی رو توضیح داد. به نظر من وقتی از در توضیح وارد میشی خواه ناخواه علامت ضعفه. از اون ور نباید بذاری اون شخص هم وارد مسائل شخصیش بشه و توضیح بده زندگیش رو. خیلیاش غیبته، مثلا میخواد از خودش و همسرش بگه خیلی راحت باید بگی من دوست ندارم بشنوم. اینطوری طرف قشنگ دستش میاد اخلاقت چطوره،

من معتقدم با این صحبتا گره ای از کسی باز نمیشه چون از طریق گناه نتیجه حاصل نمیشه.

ببین من الان بین طایفه همسرم. دقیقا دو جا شدیدا به مشکل برخوردم. همونجایی که اجازه دادم طرف اونقدر احساس صمیمیت کنه تا وارد فاز غیبت و چه بسا تهمت بشه. یهویی بین حرفا لو رفت کی پشت من چه حرفی زده. بعد طرف روش باز شد دو تا تیکه هم بهم انداخت. دوبار این اتفاق درباره دو شخص مختلف افتاد.

حالا من اولی که اومدم با قاطعیت کامل حتی به مادرشوهرمم گفتم نمیخوام نه بد کسی رو بشنوم نخ اگر کسی پشت من و همسرم حرفی زده بهمون منتقل بشه. بنظرم مسامحه نداریم. فقط سلسله مراتب داره در مورد هر شخص.

پس اگر عادت کنیم اصول اخلاق اسلامی رو بدون ترس اجرا کنیم. خیلی از حرف های منفی در مورد خودمون و زندگیمون تو نطفه خفه میشه. معمولا ادما نمیخوان حرفی رو بزنن که میدونن قراره شنونده با ناراحتی بگه بدم میاد ادامه نده. دیگه این حرفارو به من نزن.

ببین اصلا اصول اسلامی باعث استقلال شخصیتی میشه که خودش به تنهایی حرف های منفی دیگران رو دور میکنه تا حدی.

ببین من وارد هر جمع خانوادگی میشم کوچکترین خوبی هارو می بینم. برا من دیدن خوبی ها سخت نیست. کم‌ پیش میاد رو این مود نباشم.

چقدر از این گل خوب مراقبت شده.

رنگ لیوانت خیلی قشنگه. سلیقه خوبی داری.

چقدر خوب به بچه هات اینو یاد دادی.

چقدر توی خانواده شما به پدر احترام میذارن این خونه پر برکته.

تو بارداری چهارمت قشنگ جوون تر شدی. شکر خدا زایمانتم عالی بود.

نقطه مثبت شما اینه که من هنوز نفهمیدم شوهرت چه اخلاقیاتی داره. زن رازدار پیش خدا عزیزه. ما هم اعصابمون راحته غر غر نمیشنویم.

خونتون دلبازه پر‌ نوره،

بینیت بعد عمل عالی شده. مهم رضایت خودته.

اووو من کافیه بفهمم فامیلم بابت چیزی احساس ضعف کاذب داره. سر اون اذیتش کردن. حتما و حتما عکسشو میگم. (دروغ نه ها) من عاشقانه دوست دارم ضعف های ناشی از زخم زبون دیگران رو از بین ببرم تو اطرافیانم. بگم تو خوبی تو مشکلی نداری. برا همین خدایی اثرش به زندگی خودمم برگشته.

وقتی خبر بارداری سومم به گوش بقیه رسید خیلی انرژی مثبت بهم برگشت. زندایی همسرم شخصا زنگ زد و چند بار گفت بهت افتخار میکنم. (یه بخشیش به خوش قلبی خودش برمیگرده)

اوووو خیلیا زنگ زدن تبریک گفتن.

اونام که خوششون نیومد و‌ خوشحال نشدن توی روم حرفی نزدن. حتی یک نفر. نهایت متوجه شدم خوشحال نیس. خب دلیلی نداره خوشحال باشه!

یکی که پشتم بد و بیراه گفته بود و یجورایی حس رقابت اندکی با من داره، تو روم هم تبریک گفت هم دعام کرد.

ببین درصد زیادی از حرف ها و حرکات منفی دیگران به سبک زندگی خودمون برمیگرده. هرچیش موند دیگه تقدیره و اونی که باید بسازی باهاش.

متن حاوی خودستایی است.     تجربه_شخصی# درباره_دخالت_اطرافیان#   عزیزم ...

مثلا #تدبیر‍ ‍ در مورد وی_بک# ، نگفتن به اطرافیانه. اصلا لزومی‌ نداره هیچ احدی بدونه. تا نگیم کی میتونه خبرداربشه که حرف های ناراحت کننده و بی پایه بزنه؟

چقدر احساس کردم از لحاظ روحی شبیه همیم،میشه باران جان بگی چه ماهی هستی و چندسالته؟😉

منم اجازه نمیدم کسی تو زندگیم دخالت کنه ولی آدما عادت کردند نظرشونو بدند و اصلا براشون مهم نیست باعث رنجش کسی میشند یانه

مثلا وقتی من بچه دوم و باردار بودم مدام میگفتند پس اینهمه درس خوندی چی شد،حیف نیست قید کار و زدی،دکترا چی میشه،ناراحت میشدم ولی لحظه ای چون از بودن در کنار بچه هام لذت می بردم....

منم مثل شما همیشه دوست دارم به طرف مقابلم انرژی مثبت بدم

کاش همه رعایت همدیگر و می‌کردند😔😣

سلام خواهرا شرمنده نمیخوام ناراحتتون کنم حال روحیم اصلا خوب نبود دوشنبه مادر همسرم فوت کرد نزدیک دوس ...

سلام. خدا رحمتشون کنه . دعا میکنم صحیح و سلامت زایمان کنی حلما جان.توکل به خدا.

فرمایش آیت الله حسن زاده آملی هست عزیزم

آره دیدم پایینش نوشتن.

گفتم اگه کتاب رو خوندید ببینم دقیقا نکات رو از کدوم آیا یا حدیث برداشت کردن

البته اگه توفیق باشه میخوام بخونم ولی گفتم اول راه کوتاهه رو امتحان کنم 😅