2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1798384 بازدید | 90748 پست

دوستان سلام 

کسی میدونه HC پایین تر از ۲- SD برای سن مذکور یعنی چی؟

تو سونوگرافیم زده 

حالا تا برم خدمت دکتر شریفی یکم دلهره گرفتم 

بعدم نوشته میزان مایع آمنیوتیک نزدیک حداقل نرمال =۹۰میلی متر

اونو کجای دلم بزارم ؟

وزنشم که زده ۵۰۰ گرم زیر حد نرمال

حالا چ کنم😔

نکات و راه کارهای مهم جهت زایمان طبیعی و زایمان طبیعی بعد از سزارین (ویبک ) را در این تاپیک بخوانید.
عطسه میکنم احساس میکنم بخیه هام داره باز میشه هم از داخل هم از بیرون خیلی میسوزه  خواهرشوهرم ...

من حرف دکتر رو که گفت بشین تو لگن بتادین گوش ندادم

بعد از چند روز با کلی مراقبت و رعایت بهداشت بخیه هام عفونت کردن و خیلی دردناک شدن

وقتی 10 روز بعد از زایمانم رفتم دکتری دیگه واسه اینکه بخیه هامو ببینم اونم گفت چرا ننشستی تو لگن بتادین

بتادین باعث میشه آلودگیهای اون ناحیه  پاک بشن و بخیه ها عفونت نکن

اومدم خونه  روزی دوبار بمدت 10 دقه مینشستم تو لگن

خداییش مثه آب رو آتیش بود هم اینکه عفونت بخیه هام زودی خوب شد و هم اینکه دردم از بین رفت

15 روزه هم بودم که بخیه هام افتادن

انشالله زودتر خوب میشن بخیه هات

سالهاست که از آغوش گرمت محرومم مادر.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان! یه مطلبی دیدم درمورد طبیعی بعد سز که حتی به امکان طبیعی بعد 2 سز هم اشاره کرده بود. حس خوب ...

برم یه تاپیک بزنم هم آدرسی که گذاشتی رو بذارم هم این تاپیک رو تبلیغ کنم....

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
سلام  بلاخره فرصت شد بیام خاطره زایمانم رو تعریف کنم من از شب قبلش انقباض هایی شبیه اون چیزی ...

مثل همیشه از خوندن خاطره زایمان بغض کردم 

ممنون که خاطرتو گذاشتی. کاش منم بتونم این حس قشنگ رو تجربه کنم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
فقط اینومیتونم کمکت کنم برا وزن گیری جنین بستی وماکارونی و برنج،شیرینی زیادبخور

مرسی دوست عزیز

کلن اشتهام کمه😔

نکات و راه کارهای مهم جهت زایمان طبیعی و زایمان طبیعی بعد از سزارین (ویبک ) را در این تاپیک بخوانید.
سلام من هفته ۳۴ هستم بارداری اولمه تصمیم دارم سزارین بشم چون از طبیعی میترسم

به سلامتی😊

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
دوستان سلام  کسی میدونه HC پایین تر از ۲- SD برای سن مذکور یعنی چی؟ تو سونوگرافیم زده  ...

کجا رفتی سونو؟

معتبر هست؟

وزنگیری خودت چطوره؟

مغزهای آجیل بصورت خام را مصرف کن تو وزنگیری موثر هست

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
کجا رفتی سونو؟ معتبر هست؟ وزنگیری خودت چطوره؟ مغزهای آجیل بصورت خام را مصرف کن تو وزنگیری موثر هس ...

بله سونوشو دکترم گفت جای خوبیه یعنی شک تو کارش نکرد ؛میشناختش

فرستاد برم پیش پریناتولوژیست 

فردا میرم انشالاه

وزن خودمم زیاد بالا نمیره از ابتدا تا الان ۵ کیلو اضافه شدم 

تو ۳۵ هفته وزن جنین رو ۱۹۰۰ زد سونو 

بله سونوشو دکترم گفت جای خوبیه یعنی شک تو کارش نکرد ؛میشناختش فرستاد برم پیش پریناتولوژیست  ف ...

عزیزم

اگر مشکل دیابت نداری بستی بخور

آبمیوه های طبیعی هم خیلی خوبه

کلا جنینت ریز هست

اگر وزنش خوب و دورسر یا چیز دیگه ای صرفا عقب بود اونوقت بیشتر جای نگرانی بود

ولی ان شاالله با رژیم غذایی وزن بچه بیشتر بشه

برای مایع دور بچه هم مایعات زیاد بخور

تو گرما کمتر برو بیرون که تعریق کمتری داشته باشی

میوه های آب دار مثل هندوانه که شیرین هم باشه خیلی عالیه

هم شیرینیش برای وزنگیری مناسبه و هم آبدار هست

عزیزم اگر مشکل دیابت نداری بستی بخور آبمیوه های طبیعی هم خیلی خوبه کلا جنینت ریز هست اگر وزنش خو ...

دقیقا دور سرش عقب تره 

وزن و اینام کم هست ولی بابت همون دور سر و اینا نگران شدم 

طول قد ۳۴ هفتس 

دور سر ۳۱