2777
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1830821 بازدید | 90830 پست
من  از چهارسانت ب بعد ب پشتم فشار میومدواحساس دفع داشتم چرا انقد زود؟

سلام 

من از یه سانت این مدلی بودم‌!! 

تو کلاس بارداری بیمارستان اخیرا از یه ماما پرسیدم گفت بچه زود تو لگن رفته بوده و خوب بوده. 

بعد که گفتم خیلی زمان زایمان طولانی بوده و آیا ممکنه بچه بد وارد لگن شده باشه؟! تایید کرد و گفت پوزیشن گربه برام خیلی کمک کننده بوده... ولی کو کادر خوب که اینو بهم بگه اونم تو بیمارستان خصوصی... 

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا
سلام دوستان، کسی ماساژ پرینه رو انجام داده، و واقعا تاثیر داشته؟ و ورزش های لگنی غیر از اسکوات و پرو ...

خانم صابریان چند مورد اخیر که زایمان کردن و ذره ای حتی خراش هم نداشتن رو گفتن از کسایی بودن که مرتب ماساژ پرینه میدادن یه مورد طرف خیلی هم ظریف و ریز نقش بود با بچه 3530. 

خانم فراهانی هم بهم گفت عضلات کف لگن باید قوی باشه اگر میخوام بخیه نخورم باید روزی حداقل 3 ست 30 تایی کگل انجام بدم. 

برا زانو هم عضلات چهار سر ران رو قوی کن که اسکات بتونی انجام بدی. یا با کمک میز و صندلی انجام بده. یا توپ بذار کمرت کنار دیوار انجام بده. 

قر کمر، گل لگد کردن، رژه رفتن، نشستن روی توپ به همراه قر و چپ و راست و جلو عقب کردن، تیلت، حرکت پل به همراه کیگل، حرکت ترازو،... 

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

سلام دوستان، کسی ماساژ پرینه رو انجام داده، و واقعا تاثیر داشته؟ و ورزش های لگنی غیر از اسکوات و پرو ...

من تو سایت خارجی دیدم که آمارها نشون میداد چقدر این ماساژ مؤثره. از هفته 34 توصیه میکردن و میگفتن زودتر از این انرژی هدر دادنه و فایده نداره 

سلام  من از یه سانت این مدلی بودم‌!!  تو کلاس بارداری بیمارستان اخیرا از یه ماما پرسیدم ...

واقعا؟ یعنی منکه همش احساس دفع داشتم اونم ب اون زودی یعنی بچه اومده بودتو لگن؟؟

اللهم  صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

چندروزه خیلی ناراحتم تخمدون سمت چپم جای یکم پایین ترازبخیه دست میزنم دوسه تا چیز سفت توده مانند دراومده مثل دوتا نخود ..نمیدونم  ازکی دراومده 

اللهم  صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

مامانااا سلام، میشه راهنماییم کنید..

یکی از دوستام 8 ماهشه و دکترا بهش گفتن آب دور جنین خیلی زیاد شده و ممکنه خفه بشه. دوستم خیلی نگرانه و حالش بده. لطف میکنید اگه اطلاعاتی دارید راهنماییم کنید من به این بنده خدا بگم، طفلک خیلی استرس داره

حال خوب از درون میاد🌱🌸

چندروزه خیلی ناراحتم تخمدون سمت چپم جای یکم پایین ترازبخیه دست میزنم دوسه تا چیز سفت توده مانند دراو ...

شاید توده ی چربی باشه، من تو کشاله ی رانم دارم

حال خوب از درون میاد🌱🌸

سلام  من از یه سانت این مدلی بودم‌!!  تو کلاس بارداری بیمارستان اخیرا از یه ماما پرسیدم ...

میم دوست عزیز من برای قرارگ درست بچه تو لگن به دست چپ میخوابم ولی حرکت گربه رو روزی سه چهار بار بیشتر انجام نمیدم یعنی باید بیشتر باشه

دوستان تورو خدا دعا کنید دخترم رو از دیشب بیمارستان بستری کردم  تو رو خدا دعا کنید حالش خوب بشه من افتضاح ترین مادر دنیام

محتاج دعاتونم

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     

دوستان تورو خدا دعا کنید دخترم رو از دیشب بیمارستان بستری کردم  تو رو خدا دعا کنید حالش خوب بشه من افتضاح ترین مادر دنیام

محتاج دعاتونم

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍