2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1803771 بازدید | 90792 پست
سیاهدانه به فرموده پیامبر دوای هر درده جز مرگ. استاد ما هم‌میگقت میتونین کل بارداری شکم و سینه هاتون ...

ولی خانم عباسی می گفتن روغن سیاه دانه کلا خیلی با احتیاط باید مصرف بشه. مخصوصا در ناحیه رحم. چون باعث افتادگی رحم میشه. و تو بارداری گفتن اصلا استفاده نکنین. بجاش بنفشه زیتونی رو خیلی توصیه می کردن و میگفتن خیلی روایت داریم درموردش. 

خب از چقدر قبل زایمانت سنای مکی رو خوردی؟ خیلی تلخه من برای کیست مصرف میکردم.  خانم عباسی راهک ...

شب قبل زایمانم خوردم. چون مثل روغن کرچک ممکنه باعث شروع درد بشه. اما مقدار کمش قاطی چای یا دمنوش میتونین از الان استفاده کنین. سنا مکی من تلخ نیس قاطیش هم گل محمدی هس. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستای خوبم سلام

ان شاﺀالله فردا عازم کربلای معلی هستم

حلالم کنید

اگه قابل باشم حتمأ اونجا یادتون میکنم…

منتظر رحمت ویژه خدا هستم.. و بشدت محتاج دعای شما عزیزان

دوستتون دارم

یاعلی

تو حالت صندلی برعکس نیازی نیست پشتی صندلی رو به جایی تکیه بدیم؟

اگر ممکنه بیفته، تکیه بده گلم. ولی کلا فکر‌نکنم نیازی باشه

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
دوستای خوبم سلام ان شاﺀالله فردا عازم کربلای معلی هستم حلالم کنید اگه قابل باشم حتمأ اونجا یادتون ...

التماس دعا عزیزم

منو و پسرام هم دعا کن

خوش به سعادتت

این چه استغناست یا رب؛وین چه قادر حکمت است*******که این همه زخم نهان است و مجال آه نیست!
ولی خانم عباسی می گفتن روغن سیاه دانه کلا خیلی با احتیاط باید مصرف بشه. مخصوصا در ناحیه رحم. چون باع ...

ببخشید میپرسم منبع این حرف چیه؟

تاحالا همچین چیزی نشنیدم که روغن سیاهدانه باعث افتادگی رحم بشه!!! شنیده بودم علل دیگه ای داره مثل بلند کردن جسم سنگین در بارداری یا کشیدن بچه یا جفت حین زایمان

این چه استغناست یا رب؛وین چه قادر حکمت است*******که این همه زخم نهان است و مجال آه نیست!
ولی خانم عباسی می گفتن روغن سیاه دانه کلا خیلی با احتیاط باید مصرف بشه. مخصوصا در ناحیه رحم. چون باع ...

کلا تو طب سنتی اسلامی یک سری اختلاف نظر وجود داره مخصوصا تو این موارد. همین گلاب رو خیلی ها میگن باعث سقط میشه اما من کل بارداریم مصرف کردم یا روغن کنجد رو هم‌مثل سیاهدانه میگن. اما استاد ما گفت هیچ منعی نداره و کل بارداری استفاده کنید.  خود سیاهدانه هم من حیلی شنیدم در ماه آخر باعث تسهیل در روند زایمان میشه. فکر نکنم استفاده از روغنش هم به اون صورت ضرر داشته باشه.  من قبلا پیش زهرا عباسی رفتم مثلا ایشون خیلی رو سنای مکی تاکید داره و دیدم برای خیلی ها تجویز میکنه در حالی که داروییه که به خیلی ها سازگار نیست

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
کسی بوده مسمومیت بارداری گرفته باشه ولی تونسته باشه رودومی کنترلش کنه و طبیعی بیارل خواهشا اگه کسی ب ...

دختر عموی من تو ۳۶ هفتگی بر اثر مسمومیت بارداری دچار زایمان زودرس شد اما تونست طبیعی زایمان کنه. خیلی هم خوب و راحت زایمان کرد. بچه دو کیلو و چهارصد بود ولی الحمدلله کامل بود

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
دوستای خوبم سلام ان شاﺀالله فردا عازم کربلای معلی هستم حلالم کنید اگه قابل باشم حتمأ اونجا یادتون ...

سلام عزیزم التماس دعای فراوان سر بارداریم خیلی اذیتم کردند خواهش می کنم دعا کنید بچم سالم به دنیا بیاد

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
قابل باشم چشم ان شاﺀالله به زودی قسمت خودتون شماهم مارو دعا بفرمایید

عزیزم خیلی التماس دعا. منو فراموش نکنی. انشاالله به سلامتی برین برگردین. یا علی