گلدونه جان سلام
من خودم خیلی خیلی با این معده ام درگیر بودم و هستم حتی از قبل بارداری متخصص طب سنتی بهم گفت که اگه معده ات را اصلاح نکنی خیلی اذیت میشی توی بارداری ولی من عجله داشتم برا همین به حرفش گوش ندادم و واقعا هم اذیت شدم ولی کلا تجربه هامو میگم چون هم درمان طب سنتی را انجام دادم هم شیمیایی.
چند تا نکته
-روش دکتر خیر اندیش برای گرم شدن معده:
۱ ق بارهنگ با ۱ لیوان عرق نعنا میجوشونی با عسل صبح ناشتا درصورتی که ببخشید مزاجت رو به یبوست باشه بجای ۱ لیوان عرق نعنا ، نیم لیوان عرق نعنا نیم لیوان گلاب میریزی تا ۴۰ روز که این روش با مداومت اثرشو نشون میده. این روش طبق گفته خود دکتر خیر اندیش هیچ مشکلی برای خانمای باردار نداره
-برای مشکل معده تا میتونی باید کباب چنجه بخوری البته بخاطر گرونی گوشت دیگه هرکس هر چقدر وسعش هست
-اگه ریفلاکس داشته باشی حواست باشه مثه من عرق نعنا نخوری چون عرق نعنا ریفلاکس و اسید معده را بد تر میکنه
-دمنوش زنجبیل روزی چند مرتبه
-آویشن ممنوعه ولی من دیگه چون ماه آخر بودم بهم گفت میتونم از این پودر های هاضوم که مخلوط آویشن و سیاهدانه هست روزی یه ق چ بخورم که به شروع شدن دردهام هم کمک کنه.
-تا میتونی غذاهای چرب نخور و حتی اگه امکانش را داری از روغن های کارخانه ای استفاده نکن مثلا من خونه خودمون که روغن کنجد و روغن زیتون استفاده میکنم حالم بهتره تا خونه مامانم که روغن آفتابگردان استفاده میکنن
-چای هم خیلی خیلی معده بهم ریزه حواست باشه
-من با اینکه اصلا دوس نداشتم قرص بخورم ولی در کنار همه اینا قرص پنتوپرازول خیلی برام موثر بود.
کلا من خودم حالت تهوع اول کار خیلی اذیتم میکرد ولی اگه اینطوری نگاه کنی که به این واسطه بدن میخواد چیزای بد خودش را دفع کنه و خون سالم و پاک وارد بدن بچه کنه تحملش راحتر میشه و اینکه نان خشکه نازک و تازه و کشک خشک هم میتونه ویارت را کنترل کنه.
انشالله بهتر بشی.