2777
2789
عنوان

عجب آدمای بیشعوری پیدا میشه بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 30 پست
خب ما ک دشمن نیستیم ک  چه دلیلی داره آدم اینجوری کنه

چرا از آدم عقده ای انتظار داری 

همین جاها هست که ذات آدما میشه شناخت 

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب کتفت ب روتم نیارش

بنظرت دلیلش چیه؟🥲

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
احتمالا ببینمش چند روز دیگه  اونجام چیزی نگم؟

نه چیزی نگو 

اصلا برات مهم نباشه 

منم دبیرستانی بودم هم کلاسیم تولد گرفت همه بودن به جز من

بعد از اون هر وقت دیدمش بهش اهنیت نمیدادم

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

هیچ آدمی برام مهم نی

چجوری اینجوری شدی

رازشو ب منم بگو

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
نه چیزی نگو  اصلا برات مهم نباشه  منم دبیرستانی بودم هم کلاسیم تولد گرفت همه بودن به جز ...

باهم مشکلی داشتین؟

باهم مشکلی داشتین؟

نه اصلا

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

وقتی حتی به اندازه یه میکرون تو زندگیم تاثیر ندارن چرا باید مهم باشن  من زیادی همه چی به نداشت ...

درسته تاثیر نداره ولی آدم یه لحظه ناراحت میشه

خوش بحالت ای کاش دغدغه‌ی منم تنها این بود😔

عزیزم این تنها دغدغه زندگیم نیست البته که بی اهمیت ترینشونه

نمیدونم چرا عادت شده همه بگین دغدغه هات کوچیکه

همه دغدغه ها سونو جا نمیزنن عزیزم 

ناراحت شدم ،ان شاالله وقتی ازدواج کردم منم دعوتش نمیکنم توام اگ میتونی ی جشن بزرگ بگیر برا تولدت او ...

من شرایطشو ندارم همچین کاری کنم حتی از نظر روحی

فقط یاد میگیرم انقد ساده نباشم🙂💔

نه اصلا

منم...