2777
2789
عنوان

درباره دنده معکوس سوال دارم

21593 بازدید | 60 پست

میشه لطفا توضیح بدید 

مثلا دنده 4 هستم جلوتر یک تقاطع هست حالا باید سرعتو کم کنم 

کی باید دنده معکوس کنم؟ از 4 برم 3 یا برم 2؟ بستگی به سرعت  داره؟ 

باید اول نیش ترمز بگیرم بعد دنده رو عوض کنم یا نه پا رو از گاز بردارم کلاج رو فشار بدم؟

ارتباط دور موتور و دنده معکوس هم بگید لطفا

عزیزم بستگی به سرعت داره شاید اصلا مجبور شی از ۵ بیای ۱ 

😂😂

این تو جاده اتفاق میفته 

ولی من خودم به صدای ماشین گوش میدم 

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب دور موتورت باید نگاه کنی و اول باید ترمز کنی تا حدی ک دور موتور برسه ب شرایطی ک بتونی دنده معکوس بدی

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  

کلا به این فکر نکن الان باید بیام دنده چند 

سرعت ماشین و دور موتور نشون دهنده هستن 

البته من هیچ وقت چه تو زیاد کردن دنده چه کم کردنش به وگدور موتور نگاه نمیکنم 

فقط صدای ماشین

مثلا وقتی داری سرعت رو زیاد میکنی اگه دیر دنده عوض کنی میگن دنده مرده داری میری 

صدای ماشین یجوری میشه 

اول سرعتتو کم میکنی، بعد کلاج میگیری دنده رو عوض میکنی، اگه 4،بده 3،اگه 3بده 2و..

البته همیشه لازم نیست اونقدر سرعت کم کنی که مجبور بشی بدی 1.گاهی مجبور میشی ناگهانی سرعت کم کنی که باید تند تند دنده عوض کنی.بستگی به موقعیت داره.  نمیدونم تونستم منظورمو برسونم؟ 

الله اکبر✌🏻الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا 👊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم، شجاع و نترس💪🏻 خیبر خیبر یا صهیون.امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید.مولا علے(علیه السلام):در شگفتم از کسے که مردگان را مے بیند و مرگـ را از یاد مے برد شهید برونسی : آدم ها دو دسته اند : غیرتی و قیمتی. غیرتی ها با خدا معامله کردند و قیمتی ها با بنده خدا..روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه. #قدس خونبهایت،سردار دلها.کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا. همیشه در حال تکرار است مدافعین حقوق بشر کَرَند، کورَند، لالَند.نسل شِمر و یَزید و حَرمَله ها هم ادامه دارد.. گاهے در غزه و سوریه و میانمار وگاه در یمن گاه در❤ایران❤در وطن عزیزم🇮🇷 ،در پاره تنم.مرگ برحقوق بے بشر

بیشتر ببینید

بستگی به سرعتت داره

من خودم برا تقاطع مثلا اگه سرپایینی نباشه سرعتمو با ترمز کم میکنم،بعد کلا خلاص میکنم و با ترمز به تناسب فاصله و سرعتم بازی میکنم!!

تجربس دیگه،هرکسی قلقی داره

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!
من خلاص میکنم چون ماشین سرعت داره میره و یه نیش ترمز اگر ماشین هندز در حال حرکته ۲ اگر کامل وایساد ک ...

تو حالت خلاص نمیشه ماشینو کنترل کرد مخصوصاً اگه سرازیری باشه! 

الله اکبر✌🏻الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا 👊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم، شجاع و نترس💪🏻 خیبر خیبر یا صهیون.امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید.مولا علے(علیه السلام):در شگفتم از کسے که مردگان را مے بیند و مرگـ را از یاد مے برد شهید برونسی : آدم ها دو دسته اند : غیرتی و قیمتی. غیرتی ها با خدا معامله کردند و قیمتی ها با بنده خدا..روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه. #قدس خونبهایت،سردار دلها.کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا. همیشه در حال تکرار است مدافعین حقوق بشر کَرَند، کورَند، لالَند.نسل شِمر و یَزید و حَرمَله ها هم ادامه دارد.. گاهے در غزه و سوریه و میانمار وگاه در یمن گاه در❤ایران❤در وطن عزیزم🇮🇷 ،در پاره تنم.مرگ برحقوق بے بشر

بیشتر ببینید