2777
2789
عنوان

خانمای باردار بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مکمل و اینا نمیخوری ؟  اگ قرص کمکی نخوری بخصوص فولیک و ویتامین دی  حتمااا ضعف میکنی چون ...

یدیفولیک و ویتامین دی تری میخورم

اصلا آنقدر که ضعف دارم کارهای روز مره مو نمیتونم انجام بدم

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
فولیک اسید چند میخوری؟ تا کی باید بخوری؟

من ناخواسته بود . ۷ هفته رفتم گف خیلی خوب بود اگه دو ماه قبل اقدام میخوردی . گفتمش نمیدونستم اخه ناخواسته بود . گف مشکلی نیس مکمل ترکیبی مال منیزیم و کلسیم و اینا داد . ویتامین دی برا ۴ ماه داد . فولیک هم سه تا بسته برا سه ماه . شایدم دوباره بنویسه برام 

یدیفولیک و ویتامین دی تری میخورم اصلا آنقدر که ضعف دارم کارهای روز مره مو نمیتونم انجام بدم

منم اینجوری ام . بارداریم از نوع تنبله . یعنی همش دوس دارم دراز بکشم بخوابم . ولی با این ویتامینا بهتر از هفته های اوله . مثلا موهام بهتر از قبله نمیریزه .دندون درد داشتم  الان خوب شد

و دیگه بقیه دردای بارداری رو باید تحمل کرد چکار کنیم دیگ🥲

منم اینجوری ام . بارداریم از نوع تنبله . یعنی همش دوس دارم دراز بکشم بخوابم . ولی با این ویتامینا به ...

چند هفته ای؟ 

بجز اونایی که من میخورم دیگه چی میخوری

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
چند هفته ای؟  بجز اونایی که من میخورم دیگه چی میخوری

من الان ۱۲ هفته تازه .

ویتامین B6 و مکمل کالمرز و فولیک و ویتامین D. شیاف هم داده بود ولی همشو استفاده نکردم . دردمو بدتر میکنه😐میخوام برم بش بگم