mahinor مدیر عضویت: 1402/02/09 تعداد پست: 2896 عنوان چش شده یعنی😐 | مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 19 پست بابام دو روز قاطی کرده کلاداد میزنه، قصدا دعوا میندازهکلا اخماش تو همه یا میخوابهمن تو این ۲۰ سال این طوری ندیده بودمش😐با هیچکدوممون حرف نمیزنه جز تو هر درست دیگری اشتباه است.. 1403/02/26 | 19:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saharghz78 عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 230 پدر من که اینطور نمیشه زیاد اما هر وقت اخماش رفت به هم ۳تا مورد فقط هست ( اونم فقط برای مادرم گه گاه ... چقد بابات شبیه بابای منه🤣🤣
mahinor مدیر استارتر عضویت: 1402/02/09 تعداد پست: 2896 پدر من که اینطور نمیشه زیاد اما هر وقت اخماش رفت به هم ۳تا مورد فقط هست ( اونم فقط برای مادرم گه گاه ... نه واا هم غذا میخوره هم میخوابهمامان بیچارم کاری به کارش ندارهجن زده ای چیزی شده فکر کنم😂 جز تو هر درست دیگری اشتباه است..
mahinor مدیر استارتر عضویت: 1402/02/09 تعداد پست: 2896 خیلی مقصر من بودم دعوا انداختم گفتم تو گذشته بهم آسیب زدی ای بابادرست میشه انشاءلله❤️🩹🥲 جز تو هر درست دیگری اشتباه است..
دلبر_ناب_دلم عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 16691 چقد بابات شبیه بابای منه🤣🤣 هیییی ببین جدا خیلی خوبن هردوشون ولی مثلا پدرم میگه که بهار ساعت ۹ یادم بیار فلان کارو کنم ، بعد اگه من یادم رفت غر بزنن ، مادرم هم همیشه بهش میگه میخوای اگ خودت یادت رفت غر به این دختر بزنی منم همیشه گوشیم میذارم زنگ 😁یا مثلا هر اتفاقی تو خوانواده ما میافته تقصیر منه ، برق قط شد تقصیر بهاره فلا شد تقصیر بهارع هوففف آیـا تـو وجـود داشتـي?شاـید همـیشهـ خیـال بودي...
دلبر_ناب_دلم عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 16691 نه واا هم غذا میخوره هم میخوابه مامان بیچارم کاری به کارش نداره جن زده ای چیزی شده فکر کنم😂 کلا مردا قاطین این چند وقت نمیدونم چرا🤣 آیـا تـو وجـود داشتـي?شاـید همـیشهـ خیـال بودي...